Frimpong: ''Protiv Zvezde svaka ekipa daje poslednji atom snage''

Autor: Beta Beta
petak 06.04.2018.
14:18
Izvor: Beta

Najnoviji primer, po njegovom mišljenju, jeste i jučerašnja utakmica sa Zemunom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Abraham Frimpong rekao je danas da će njegova ekipa dati sve od sebe da do kraja Super lige Srbije zabeleži još sedam pobeda i na kraju proslavi titulu šampiona.

"Sve utakmice su teške, nema lakih protivnika. Ni protiv Zemuna nije bilo lako na terenu. Oni su, kao i svaka ekipa koja igra protiv Crvene zvezde, dali i poslednji atom snage kako bi nas pobedili ili osvojili barem bod. Mi im to nismo dozvolili i sa 25. pobedom završili smo regularni deo prvenstva", rekao je Frimpong za klupski sajt.

Zvezda je juče pobedila Zemun u poslednjem kolu regularnog dela Super lige Srbije i na prvom mestu na tabeli dočekuje plej-of.

"Znamo šta nas sada čeka, ciljna ravnina je pred nama i daćemo sve od sebe da do kraja zabeležimo još sedam pobeda i da s našim navijačima proslavimo novu šampionsku titulu", rekao je Frimpong.

Zvezda u prvoj utakmici u plej-ofu, 14. aprila, dočekuje Partizan.

"Imamo više vremena da se pripremimo za derbi, prijaće nam nekoliko dana odmora pre nego što nastavimo s napornim i predanim radom. Do sada nismo mnogo razmišljali o tom meču, već smo išli utakmicu po utakmicu. Sada je na red došao večiti derbi, meč za koji svaki igrač ovde zna koliku težinu ima i za koji ne treba posebno trošiti reči", rekao je Frimpong.

On je dodao da će crveno-beli predstojećem "večitom" derbiju pristupiti maksimalno ozbiljno, kao i svim prethodnim utakmicama.

"Siguran sam da povoljan rezultat neće izostati", poručio je Frimpong koji je danas sa saigračima pre treninga proslavio 25. rodjendan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Sunday, 08.04.2018
10:56

Jel ovo prvoaprilska šala ili njuznet?Da bre kidaju se ,daju 299 % ali ste vi vrhunski pa izlazite u kontru pet na jedan ,ili moraju da prave penale i dobijaju crvene kad ne ide ,ili oni čuveni slalpmi ala Perica Ognjenović kad od centra niko ne sme da napadne igrača sa loptom a on u svom raskošnom talentu prolazi,prolazi,prolazi i ...još ga daje ...hahahaha

avatar
Consigliere 1927
Friday, 06.04.2018
15:20

Samo da sudije opet ne daju zadnji atom snage i ne poguraju Partizan kao sto ga guraju tokom cele sezone. Moramo postici bar 2 gola jer ce njima sigurno penal biti dosudjen, to je od ove godine izgleda u pravilniku nase lige, na svakoj utakmici bar po jedan penal.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 06.04.2018
18:16

Ovaj put nece im biti od pomoci ni Mazic jer Miloje je za njih izmislio fudbal i spreman je na sve.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 06.04.2018
15:20

I ti bi igrao sa 200% snage kad bi Zvezda bila u mogucnosti da svojim igracima placa ogromne premije. A sto je najgore nisu premirani samo igraci, a to je potvrdio i jedan bivsi clan Upravnog odbora jednog kluba.

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Friday, 06.04.2018
15:08