Francuzi znaju, evo kada Radonjić debituje za Marsej!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.08.2018.
17:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nemanja Radonjić će biti u sastavu večeras protiv Salcburga, a da li će biti u revanšu na raspolaganju treneru Milojeviću?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda večeras igra utakmicu protiv Salcburga u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, meč počinje od 21 čas, a naš šampion će biti lišen pomoći publike zbog kazne koju je odredila UEFA.

Ipak, neće biti lišen pomoći Nemanje Radonjića, fudbalera koji se možda i najviše istakao u ovim kvalifikacijama za Ligu šampiona među fudbalerima Crvene zvezde.

Nišlija je prodat Marseju, ali uprkos tome dogovor je bio da pomogne četi Vladana Milojevića u borbi protiv Salcburga za ulazak u najelitnije evropsko klupsko takmičenje.

Francuski mediji danas pišu o Nemanji Radonjiću, napominju da bi on za Marsej mogao da debituje 2. septembra protiv Monaka u velikom derbiju.

Ovo definitivno znači da će Radonjić odigrati i revanš meč u Austriji.

Oni takođe napominju sumu po kojoj će Radonjić postati fudbaler Marseja, 12 miliona evra plus 2 miliona za potencijalne bonuse, a pored toga su napravili paralelu sa Draganom Stojkovićem koji je takođe Nišlija i koji je takođe iz Crvene zvezde prešao u redove Olimpika iz Marseja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Tuesday, 21.08.2018
20:39

raspad fals sistema krece od danas! svemu dodje kraj!

avatar
Revolt revolta
Tuesday, 21.08.2018
21:56

Tole nije predsedik FSS tako da si upravu,fals sistem se raspao

avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 21.08.2018
20:27

Bez obzira sto sam partizanovac, želim mu puno sreće i uspeha u inostranstvu. Takodje mu želim da za trenera ima coveka sličnih shvatanja kao što ih ima Miloje, jer upravo je Milojević znao da iz ovog momka izvuče ono što je u njemu najbolje.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Tuesday, 21.08.2018
17:43

Ovo mu poslednji voz za odličnu karijeru a ko ne uspe tamo onda će biti vodonoša pajetu kao sto je bio totiju u romi.