Francuze ne zanimaju srpski ''Orlovi''?

Autor: Beta Beta
subota 05.09.2015.
21:10
Izvor: Beta

Dolazak reprezentacije Srbije u Bordo protekao je večeras gotovo neprimetno.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije bez velike pažnje je doputovala danas u Francusku, pošto je na aerodromu u Bordou nije dočekao nijedan novinar.

Posle skoro tri sata leta od Beograda, srpsku ekspediciju je dočekalo prijatno vreme, a prosečna temperatura će tokom naredna tri dana u Bordou biti oko 20 stepeni.

U Bordo su doputovali svi reprezentativci Srbije osim Darka Brašanca, koji se danas ženi. On će u Francusku doći u nedelju.

Srbija će u ponedeljak od 20.45 igrati protiv Francuske prijateljsku utakmicu na Novom stadionu, izgrađenom za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Sunday, 06.09.2015
01:00

Za ovaj mec selektor je mogao pozvati sve zlatne omladince jer ovaj mec sa Francuzima je da tako kazem revijalnog karaktera,em nemamo sanse za plasman na EP,em su Francuzi domacini prvenstva.Imali bi decaci sansu da se pokazu i dokazu.A Brasanac,bi taman dobio vise vremena da se odmori do vecitog derbija.

avatar
Shone
Saturday, 05.09.2015
23:00

Pa ne zanimaju ni nas a kamoli njih. hahahhaha...

avatar
Wazza77
Saturday, 05.09.2015
22:05

Naravno...koga bi zanimala Rpka koja je imala u Cetvrtak -1 bod na tabeli...!!! Jel tako??? A oni domacini...krecu po odlicje pa im ovo dodje kao sparing partenr...pokazimo se u najboljem svetlu!!!