Francusko tužilaštvo stavlja tačku, ko iz Zvezde ide na saslušanje u Pariz?

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.01.2019.
10:46
Izvor: Sportske.net, republika.rs

Vreme je da se okonča afera koja je snažno odjeknula tokom jeseni. Da li će rasplet biti povoljan za Zvezdu?

lequipe.fr
lequipe.fr

Povezane vesti

Sumnje u regularnost utakmice Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zvezde (6:1), odigrane jesenas na ''Parku prinčeva'', a o kojima je prvi pisao francuski ''L'Ekip'', već par meseci ispituje francusko tužilaštvo, a izgleda da je sada došlo vreme da se stvar ubrza i da se donese konačna odluka.

''Srpski telegraf'' danas otkriva svoja najnovija saznanja na ovu temu, po kojima će se, na insistiranje tužilaštva, danas u Parizu pojaviti poslovni direktor Crvene zvezde Stefan Pantović i sportski direktor Mitar Mrkela, koji će biti saslušani.

Navodno, saslušanje članova uprave Crvene zvezde i pojedinih fudbalera koji su nastupili u pomenutoj utakmici trebalo bi da bude završni čin istrage.

Prema ovim saznanjima, iz Crvene zvezde su insistirali da se saslušanja obave u što kraćem roku, kako bi se konačno otklonila bilo kakva sumnja u umešanost bilo koga iz redova crveno-belih.

Podsetimo, odmah pošto je ''L'Ekip'' objavio tu ''bombastičnu'' informaciju, i Crvena zvezda i PSŽ su odbacili bilo kakvu umešanost u aferu, a na francuskom tužilaštvu je da na osnovu istrage dođe do relevantnih zaključaka.

Ipak, u Zvezdi su uvereni da su samo kolateralna šteta u optužbama čija je glavna meta prvi čovek PSŽ Naser el Kelaifi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miki_Srbin
Wednesday, 23.01.2019
02:40

Meni nije jasno sta nije regularno u toj utakmici? Pa oni ce barseloni da uvuku 3 komada minimum a ne klubu kao sto je zvezda partizan dinamo zagreb itd bre najjaci trio u napadu najskuplji trio holje receno trio od koga cela evropa strepi i sad kao glume ma dajj...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 23.01.2019
20:32

Na trenutak si zaboravio da zvezda ima najbolju odbranu na svetu ahahahahahahaha

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 22.01.2019
15:46

uskoro stize kraj!

avatar
NemanjaVidic No1.
Tuesday, 22.01.2019
21:48

vama?odavno je vec

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 22.01.2019
14:47

Kako mislite da se zavsi saga ? Pa zar nije ovaj iz lijepe njihove sto se vraca rekao da je gotovo , da su izbacili Zvezdu iz Evrope ? xD

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 22.01.2019
13:56

Ne bi bilo lose da se u ime svih Pantica i Sojica o ovom slucaju izjasni i kredibilni dousnik .

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 22.01.2019
12:07

Još u toku istrage su ljudi iz zvezde menjali priču. Prvo im je navodno podmetnuo neko iz Srbije, a onda su koleteralna šteta zbog obračuna sa PSŽ-om. Na sve to država Srbija odbija da sarađuje s francuskim tužilaštvom. Mislite da su oni naivni...hahahaha

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 22.01.2019
16:45

Mi mislimo da ste vi naivni i ograniceni ali nam je bilo glupo da vam kazemo,nego si ti navalentan pa eto.Idi sad kod tate revolta da placete zajedno.

avatar
NemanjaVidic No1.
Tuesday, 22.01.2019
21:48

e zeljko zeljko,zar ovde pises komentare pre snimanja emisije,dobro mora i ovde da siris propagandu,ali opet ces samo da places