FK Vojvodina: "Stadion ostaje gde je sada!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.03.2019.
19:40
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Superligaš iz Novog Sada oglasio se tokom večeri zvaničnim saopštenjem za javnost povodom informacija koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina reagovao je večeras zvaničnim saopštenjem za javnost povodom poziva koji je jutros upućen navijačima putem jednog tviter profila.

U spornom tvitu Novosađani se pozivaju na proteste kako bi aktuelno rukovodstvo bilo sprečeno da tim odvede u drugu ligu a potom izmesti stadion "Karađorđe" i oslobodi atraktivan komad građevinskog zemljišta.

Saopštenje FK Vojvodina prenosimo u celini:

"FK Vojvodina javno odbacuje pozive koje je u njeno ime na društvenoj mreži 'Twitter' danas uputila nepoznata osoba sa lažnog naloga.

Grad Novi Sad i kompanija 'Srbijagas' su snažno stale iza kluba na putu njegovog ozdravljenja, koji se pre svega ogleda u popravljanju ekonomsko-finansijske situacije. Nažalost, sportski rezultati ni izbliza ne prate mere finansijske stabilizacije kluba.

Upravni odbor preduzima niz mera kako bi i sportski rezultati bili u skladu s očekivanjima svih kojima je Vojvodina u srcu. U toku je izrada glavnog projekta stadiona 'Karađorđe', koji i definitivno ostaje na mestu gde je i sada, a sve ostalo su zlonamerne insinuacije onih kojima ne odgovara stabilna FK Vojvodina
", stoji u saopštenju crveno-belih iz Novog Sada.

Fudbalski klub Vojvodina nalazi se u finansijskoj i rezultatskoj krizi, pa tako ekipa na startu prolećnog dela sezone ima četiri vezana poraza i čeka je velika borba za mesto koje vodi u plej-of.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mare 2
Friday, 08.03.2019
10:30

Velika steta sta se u Vojvodini desava posle smrti Ratka Buturovica. Nama ne treba Jadranska liga u fudbalu, Srbija treba da ima svoju veliku cetvorku:"Zvezdu, Partizan, Vojvodinu i Radnicki"!!!! Ne mogu samo da razumem da klub iz Novog Sada ne moze da nadje dobre sponzore jer bez dobrih sponzora nema para a bez para nema ni dobrih rezultata. Pozdrav

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 07.03.2019
20:48

Bolje objasnite ljudima zbog cega je istocna tribina zatvorena...

avatar
RašaNoviSad
Thursday, 07.03.2019
22:34

istočna tribina je otvorena da si bio protiv spartaka znao bi da je tako

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 08.03.2019
08:45

Je l' bila otvorena pre toga?