FK Vojvodina: "Praznik bruke i besmisla u režiji Bojana Nikolića"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.04.2018.
17:13
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Superligaš iz Novog Sada oglasio se u ponedeljak povodom dešavanja na utakmici 29. kola sa Radničkim iz Niša.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina oglasio se danas zvaničnim saopštenjem za javnost u kojem je konstatovano da je novosadski superligaš još jednom brutalno i namerno oštećen.

Saopštenje je usledilo kao reakcija na zbivanja na utakmici 29. kola Super lige Srbije koju su Radnički iz Niša i Vojvodina odigrali u subotu 31. marta na "Čairu".

Sa "Karađorđa" stižu kritike na račun tendencioznog suđenja trojke koju je predvodio Kragujevčanin Bojan Nikolić, a pored saopštenja priložen je video snimak sa spornim detaljima.

Saopštenje prenosimo u celini, a u prilogu je i pomenuti video snimak.

"Fudbalski klub Vojvodina izražava svoje javno nezadovoljstvo povodom suđenja arbitra Bojana Nikolića na utakmici 29. kola Super lige Srbije između Radničkog i Vojvodine u Nišu.

Na fudbalskoj utakmici 29. kola Super lige Srbije u Nišu između FK Radnički i FK Vojvodina, gledali smo još jedan praznik bruke i besmisla srpskog fudbala, u režiji delegirane sudijske trojke na čelu sa sudijom Bojanom Nikolićem.

Opet nepostojeći penal, opet zapanjujući kriterijumi za žute i crvene kartone, golovi iz ofsajda, seckanje igre… Ni razbijena glava nije bila razlog za crveni karton!

Nismo izgubili utakmicu, a obraćamo se sportskoj javnosti Srbije sa pitanjem: dokle ćemo ćutati i gledati kako rezultate kreiraju sudije, lobiji i kladionice, umesto fudbalera na terenu? Svi to znaju i sve ćute! Zašto?

Ovo je četvrta utakmica zaredom između FK Radnički i FK Vojvodina na kojoj je FK Vojvodina brutalno i namerno oštećena. Na žalbu koju smo podneli Sudijskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije, u vezi sa suđenjem na utakmici protiv FK Crvena zvezda, još uvek se niko nije oglasio.

Podnećemo žalbu na suđenje i na ovoj utakmici. Sa dokazima. 'Ako laže koza, ne laže rog', pokazuju snimci sa utakmice.

Ukoliko ne bude nikakve reakcije Sudijske komisije FSS, zadržavamo pravo na drugačije inicijative u cilju zaštite srpskog fudbala od svima znanog sramnog suđenja
", navosi se u saopštenju koje je potpisao UO FK Vojvodina.

Utakmica na stadionu "Čair" završena je rezultatom 1:1, a gosti su meč završili sa desetoricom igrača, dok je trener Ilija Stolica posle isključenja Vinsenta Ezea samovoljno otišao na tribine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 02.04.2018
17:46

Dokle god ne budete glasali protiv PRAVIH stetocina!!! Zasto niste bili za VAR?! Mogli ste smekerski da budete za iako se znalo da nece biti vecine, a verovatno je to trebalo i jednoglasno da bude usvojeno. Zasto ste bili za ovakav nakaradan sistem, ni to vam nisam zaboravio!

avatar
Piksi G0L iz kornera
Monday, 02.04.2018
17:21

Voleo bih da se sad oglasi Dragisa Binic i da nam kaze da li ce FSS i Vojvodini oduzeti bodove zbog ovog saopstenja.