''FK Partizan ima zadovoljstvo da objavi transfer...''

Autor: Darko Mitrović
subota 31.10.2020.
13:31
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Da li sad znamo sve detalje?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Ono što je još juče postalo izvesno, Partizan je danas i zvanično potvrdio - završen je transfer 18-godišnjeg krilnog veziste Filipa Stevanovića u Mančester siti!

On će, poput Strahinje Pavlovića prošle sezone, ostati do leta u Partizanu kao pozajmljen igrač, pa tek se onda staviti na raspolaganje ''Građanima''.

''FK Partizan ima zadovoljstvo da objavi transfer Filipa Stevanovića u Mančester siti, u zimskom prelaznom roku 2021. godine.

Transfer Filipa Stevanovića u jedan od najvećih evropskih klubova predstavlja značajnu potvrdu dobrog i napornog rada svih struktura kluba'', navodi se u kratkom saopštenju na klupskom sajtu.

Ono što navijače najviše zanima nije navedeno u ovom saopštenju - dužina ugovora i obeštećenje koje će klub iz Humske inkasirati od ovog transfera.

Ipak, pre nego što se klub zvanično oglasio, potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je na Tviteru otkrio da će crno-beli zaraditi 8.5 miliona evra plus 10 procenata od naredne prodaje, iako je u ''Žurnalu'' objavljeno da je transfer vredan 6.5 miliona plus još dva miliona na ime potencijalnih bonusa, bez procenata od naredne prodaje.

Stevanović bi ''Građanima'' trebalo da se obaveže na četvorogodišnju vernost.
-
baner 8
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amco
Saturday, 31.10.2020
20:40

Objavite mi komentar

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 31.10.2020
17:30

Одлуд сад то кад су причали да га неће продати испод 20 милиона. Неко ће да напуни џепове.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 31.10.2020
16:50

Kako zamazivanje ociju,sa ponosom obavestava,kao da je otisao za 60 miliona :D pa ovo je za oskara.Inace ja znam da su ovi nasi nesposobni da prodaju igraca ali iz Partizana to do sada nisu bili mada ce pre biti znamo svi sta,lapanje para,a vama ce opet neko drugi da bude kriv samo ne trio VVV i naravno profesorcic sto vam pise 'slatka' saopstenja posto vas to vise zanima nego sopstveni klub a sve dok je tako za nas ce biti dobro,iako ni nama nije dobro dok nas vodi lice sa poternice.

avatar
amco
Saturday, 31.10.2020
15:50

Zadovoljstvo nema FK Partizan
Zadovoljstvo imas ti

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 31.10.2020
15:29

I to ce biti samo jedna od mali milion verzija u nizu (a nije nam (ni) prva, naravno) price o obestecenju koje je Partizan dobio. Uostalom, cega se pametan stidi, pogledajte samo formu i sadrzinu ovog saopstenja...

avatar
Bora Bora
Saturday, 31.10.2020
15:28

Bednici ste vi prodali bi i rodjenu mamu za mrvicu