FK Donji Srem: "Rad će pustiti Spartak!"

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 14. maj 2015.

  • 16:02

  • Izvor: Sportske.net, fkdonjisrem.com

  • facebook
  • twitter
  • email

Predstavnici FK Donji Srem nazvali su jučerašnja dešavanja u Subotici svinjarijom i upozorili javnost da će FK Rad "pustiti" Spartak u 29. kolu Jelen Superlige.

FK Donji Srem:
Superligaš iz Pećinaca oglasio se u četvrtak zvaničnim saopštenjem za javnost povodom dešavanja na utakmici 28. kola Jelen Superlige odigranoj u Subotici.

Na zvaničnom sajtu FK Donji Srem nalazi se dokument koji je zaveden pod brojem 46-05/15 a u kome se javnost obaveštava da je "fudbalskom svinjarijom u Subotici" potvrđeno postojanje plana "jednog visokog funkcionera FSS" koji želi da Donji Srem ispadne iz Superlige.

"Pre više od mesec dana FK Donji Srem je jedan viski funkcioner FSS obavestio da će se sve uraditi da se FK Donji Srem izbaci iz Superlige Srbije.

Pošto smo saznali da tu ima istine, pred utakmicu 28. kola FK Spartak - FK Donji Srem, pozvali smo predsednika FSS Tomislava Karadžića i komesara za delegiranje sudija gospodina Đorđa Gajdobranskog sa molbom da nam se obezbedi pošteno suđenje na tako bitnoj utakmici za oba klub. Odgovor je bio dok bojice da se ne brinemo, da će sve biti u dugu pravila igre i poštenja
" navodi se u saopštenju.

Utakmica 28. kola Jelen Superlige između Spartaka i Donjeg Srema završena je pobedom domaćeg tima rezultatom 3:2 a gosti iz Pećinaca smatraju da je sudija Novica Anđelovski "zakopao fudbala" i sudelovao u "fudbalskoj svinjariji".

"Javnost zna da se u Subotici desila fudbalska svinjarija i o njoj ne bismo više" dodaje se u saopštenju.

Pored navedenog u saopštenju se navodi da FK Donji Srem ima saznanja o tome da će FK Rad "pustiti bodove" Spartaku u 29. kolu kako bi time bila zaokruženo izbacivanje Pećinčana iz Superlige.

"Pre tri dana FK Donji Srem je visoki funkcioner FSS obavestio da će u 29. kolu FK Rad pustiti bodove FK Spartak, verovatno da se time zaokruži ideja o izbacivanju FK Donji Srem iz Superlige Srbije" ističe se u saopštenju.

Predstavnici FK Donji Srem obavestili su predsednika i generalnog sekretara FSS, kao i oficira za integritet takmičenja, Zajednicu Superligaša i kladionice o saznanjima koja imaju kako bi znali šta se sprema na Banjici.

Na ovaj način dodatno su podignute tenzije pred sam kraj sezone pa nam ostaje da vidimo ko će u fudbalskom brlogu uspeti da ostane čist a da ne bude na gubitku.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari