FK Borac: "Scene sa severa Srbije izazivaju gnev i bes"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.11.2017.
10:32
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Čačka oglasio se kroz izveštaj sa meča u Subotici i preneo utisak da se neke stvari "ne dešavaju slučajno".

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Juče smo bili svedoci scena koje ne priliče fudbalskim terenima i nema sumnje da bi o svemu što se dogodilo u Subotici trebalo da se govori u Zajednici fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije.

Nećemo ponavljati šta se sve tokom jučerašnje prvenstvene utakmice između Spartaka i Borca dešavalo na terenu. Više o tome mogli ste da čitate OVDE, a najzanimljivije detalje da pogledate OVDE!

Na sajtu fudbalskog kluba Borac kasno sinoć osvanuo je izveštaj sa utakmice koji se više može shvatiti kao neka vrsta komentara na sve što se događalo na terenu.

Naslovljen sa "Ovo više nije slučajno!?" izveštaj sadrži rezultat meča, strelce i sastave timova, a zatim se prelazi na komentar koji prenosimo u celini:

"Znamo da ko gubi ima pravo da se ljuti. Borac je ponovo izgubio, ali ono što se dešavalo na severu Srbije ne izaziva ljutnju, već gnev i bes. Očito je da iz utakmice u utakmicu specijalci u vidu fudbalskih arbitara odrađuju bez imalo savesti svoj posao. Naš tim je poražen od Spartaka uprkos vođstvu. Više od jednog poluvremena Borac je igrao sa dva igrača manje, a čovek koji obavlja posao fudbalskog sudije je dva puta upro prstom u belu tačku. Kamere su sve zabeležile u Subotici, samo se nadamo da oni koji budu montirali taj materijal imaju bar malo više savesti od pomenutih aktera ovog meča. To zaista nije teško", stoji na sajtu Borca.

Borac je poveo u subotici golom Lazara Jovanovića ali je u završnici prvog poluvremena primio gol iz penala. Sudija Milan Ilić se zbog dosuđenog kaznenog udarca našao na udaru fudbalera Borca, a dvojicu najratobornijih je isključio tako da je gost završio utakmicu sa devetoricom igrača.

Superligaš iz Čačka posle 17 odigranih utakmica zauzima poslednje mesto na tabeli sa 10 osvojenih bodova, a osim takmičarskih problema Borac se suočava i sa poteškoćama finansijske prirode zbog kojih se prethodnih dana pisalo o štrajku fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kemp
Monday, 20.11.2017
13:11

Sramota šta se radi u ovoj našoj ligi! Podrška igračima Borca, oni su samo taoci nekih stvari koje mi ''obični navijači'' ne znamo....nŽalosno...

avatar
Vladanko
Monday, 20.11.2017
11:49

Vise ne postoji smisao igranja ove lakrdije od lige.

avatar
paok
Monday, 20.11.2017
13:32

Kome se ne svidja ova liga neka je i ne igra, drugu nemamo. Ne znam samo sto je Borac prosle godine zapeo da ostene kad belog dinar nemaju. Duzni su bogu i narodu. A slazem se sa tobom da je liga lakrdija.