Finiš trke za Boaćija, još jedan klub vreba iz potaje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.01.2018.
11:00
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Hoće li mu se ispuniti želja, ili će prihvatiti alternativna rešenja.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ulazimo u sam finiš zimskog prelaznog roka u najjačim ligama u Evropi, a najbolji strelac Crvene zvezde Ričmond Boaći želi da na proleće igra upravo tamo, po mogućstvu u engleskoj Premijer ligi.

Verovatno već znate da je  generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno boravio na Ostrvu, baš zbog pregovora oko Boaćija, ali i dalje nema vidljivih pomaka kada je taj transfer u pitanju.

Interesovanje francuskog Rena je utihnulo, i turski Bešiktaš je odustao, pa je pogled uperen baš ka Engleskoj, imajući u vidu da mediji sada najviše spekulišu o interesovanju pojedinih klubova sa Ostrva za Ričmonda Boaćija.

Današnji ''Žurnal'' navodi da je Njukasl sada izbio u prvi plan i da je njbliži njegovom potpisu, ali uz uslov da Aleksandar Mitrović u narednih par dana pronađe novi angažman.

Osim Njukasla, od engleskih premijerligaša su navodno u igri i Kristal Palas i VBA, a njihovo oklevanje ovih dana želi da iskoristi - danski Kopenhagen.

Ovaj klub se i letos interesovao za Zvezdinog golgetera, nudio je četiri miliona evra, ali je pitanje da li je u stanju da tu ponudu ove zime značajnije popravi. Ipak, ako se ne realizuje neki od željenih transfera u Englesku, možda ovo ne treba odbaciti kao alternativu, mada je teško očekivati da bi Boaći želeo da ide u Dansku.

Ako ni od toga ne bude ništa, onda početkom februara ostaje još mogućnost odlaska u Kinu...

Videćemo, neizvesnost neće još dugo trajati, a sportski direktor Mitar Mrkela je već naglasio da je ''realno'' da Boaći ode ove zime.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black-White Head
Sunday, 28.01.2018
19:58

Ne znam ko vas plaća za ove vesti....Od Njukasla nema ništa,dolazi Jorgensen,ljudi nisu čak ni pokazali interesovanje za Boakyea.Kopenhagenovi napadači igraju dobro,i to im nije primarna pozicija za ojačanje tima

avatar
Nicklas Bendtner
Sunday, 28.01.2018
18:58

Ja kad sam govorio da ce otici za 2,5 miliona niko nije vjerovao a bice tako ako ga ne prodaju ovaj prelazni rok. Po meni je bolje prodati ga sad jer tesko da moze podici cijenu vise nego sad a na ljeto ce prodaja biti pod moranje i nece moci donijeti vece pare.

avatar
Sladjan Radisavljevic
Sunday, 28.01.2018
17:00

Neće niko dati te pare koje traži terza (pod uslovom da stvarno traži 7+ mil) , zato je bolje da ostane do kraja sezone pa ako dobro odigra evropu onda mu se možda i ispuni želja da ode u neku jaku ligu za veliku lovu.

avatar
Pixi G0L iz kornera
Sunday, 28.01.2018
16:19

Trka oko Boacija jos uvek traje, ali Zvezda ima svoju cenu i ne posustaje.

avatar
Saša Ilić
Sunday, 28.01.2018
16:17

Kakva trka ne lažite više narod nijedna ponuda nije stigla i on može da ode samo u Kinu ili Tursku za 3 miliona maksimum preko nekog dobrog menadžera.Dečko se izblamirao u ligi evrope sa promašenim zicerima i sasd je jasno zašto je od Juventusa završio u drugoj ligi.

avatar
Sunday, 28.01.2018
12:46

Ako je u pitanju 4 milke, onda neka ostane u Zvezdi. Svakako ima ugovor do 2020.

avatar
elvirsalihi
Sunday, 28.01.2018
12:21

#TrpajRicmonde

avatar
VANDAL_boys
Sunday, 28.01.2018
12:06

Tako je i za Kataia bilo pominjanje Valensija, Sevilja. Na kraju zavrsio u Alavesu...

avatar
Baxter Stockman
Sunday, 28.01.2018
12:15

Pa na tribinama.

avatar
Budimo.ljudi
Sunday, 28.01.2018
12:22

I našeg Klea su selili u Liverpul, pa je otišao u Kinu :D