Finale Kupa - Partizanova obaveza!

Autor: Beta Beta
utorak 07.04.2015.
12:29
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana u sredu će imati priliku da overe plasman u finale Kupa Srbije, čemu su se značajno približili već posle prve utakmice u Humskoj koju su dobili sa 3-0.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da njegova ekipa i pored dobrog rezultata iz prvog meča polufinala Kupa Srbije, mora u Jagodini da odigra maksimalno ozbiljno i koncentrisano.

"Sigurno je da je značajna utakmica ispred nas. Činjenica je da imamo dobar rezultat, ali naša obaveza je da odigramo maksimalno ozbiljno i disciplinovano i da se plasiramo u finale", rekao je Milinković novinarima na stadionu Partizana.

Crno-beli sutra gostuju Jagodini u revanš meču polufinala Kupa Srbije. U prvom meču polufinala, koji je odigran 18. marta, Partizan je na svom stadionu slavio sa 3:0.

"U fudbalu je sve moguće... Prednost je značajna, apsolutno sam siguran da Partizan ima kvalitet ne samo da odigra dobro, već i da pobedi", istakao je Milinković.

Trener je naveo da je Jagodina kvalitetan i iskusan tim, koji je dugo godina manje-više u istom sastavu.

"Naravo da će pokušati da što pre dodju do gola, moramo da budemo spremni za sve. Mi tu utakmicu želimo da pobedimo i takav pristup imamo", kazao je Milinković.

Trener Partizana naveo je da za sutrašnji meč jedino ne može da računa na Miloša Ostojića, dok su svi ostali igrači spremni.

"Videćemo koji ćemo sastav izvesti, razmišljamo i da neke igrače odmorimo, jer je blizu i meč sa OFK Beogradom... Andrija Živković će se vratiti u tim, to je sigurno, Neće biti puno promena, ali postoji mogućnost da nekog odmorimo", rekao je Milinković.

U drugom polufinalnom meču sastaju se Voždovac i Čukarički. Ekipa sa Banovog Brda ima prednost od 2:0 iz prvog meča.

"Nema dileme da bih voleo Voždovac u finalu. želim im uspeh u toj utakmici, ali je Čukarički favorit", dodao je Milinković, koji je upravo iz Voždovca došso u Humsku.

Fudbaler Partizana Petar Grbić rekao je da crno-bele sutra čeka težak meč u Jagodini.

"Imamo rezultat koji nam daje sigurnost pred meč, ali nas to neće opustiti i mislim da je, ako budemo pravi i ako odigramo kako znamo, finale Kupa na dohvat ruke", kazao je Grbić.

Meč Partizana i Jagodine igra se sutra od 19.00 na Gradskom stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke