Filmska priča, u Vojvodinu pravo iz - zatvora!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 04.02.2020.
08:15
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Neobičan put krilnog napadača do dresa novosadske "stare dame".

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Vojvodina iza sebe ima dosta dobru polusezonu, a jedan od fudbalera koji su najzaslužniji za to jeste Miodrag Gemović.

Nekadašnji član Mačve imao je veoma zanimljiv put do dresa novosadske "stare dame" nakon afirmacije u Šapcu, u intervjuu za Sportski žurnal otkrio je da je ugovor sa Vošom potpisao u - zatvoru!

"Bio sam na izdržavanju zatvorske kazne. Iskusio sam, eto i to. Skupa cena. Znate kako se kaže mladost - ludost. U zatvoru sam završio zbog tuče. Imao sam tada 19, 20 godina i u obračunu pesnicama dečku sam slomio vilicu. Tražio je 10.000 evra koje tada nisam imao i morali smo na sud. Trajalo je četiri godine i na kraju mi je izrečena kazna zatvora prošle godine", rekao je krilni napadač.

"Nije mi bilo lako, ali sam izdržao dva i po meseca. U dve različite ćelije bio sam sa po devet zatvorenika Svakakvih likova je tu bilo, počev od onih koji su izdržavali kaznu za ubistvo, pa nadalje. U jednom trenutku sam bio u sobi sa trojicom ubica. Došao je sekretar kluba u posetu kod mene sa potrebno dokumentacijom.

Potpisali smo ugovor u neobičnoj atmosferi i najblaže rečeno na neobičnom mestu", otkrio je 25-godišnji Gemović koji je sedam dana po izlasku iz zatvora postigao i gol protiv svog dojučerašnjeg tima Mačve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke