Filip Stevanović razmišlja kao mator: "Sve što ti je Bog dao, mora da se usavršava"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.08.2019.
14:28
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Filip Stevanović rekao je da se trudi da napreduje na svakoj utakmici, dok je njegov takodje mladi saigrač Nikola Lakčević zahvalio na ukazanoj šansi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Filip Stevanović rekao je da se trudi da napreduje na svakoj utakmici, dok je njegov takodje mladi saigrač Nikola Lakčević zahvalio na ukazanoj šansi.

"Fudbal mnogo volim i svaki minut na terenu mi mnogo znači. Samo konstantna igra i praksa mogu pomoći svakom igraču da stiče samopuzdanje, da radi na sebi i izvlači iz sebe ono najbolje. Sve ono što ti je Bog dao mora da se konstantno usavršava. Trudim se da iz utakmice u utakmicu napredujem što je moguće više i da se dokazujem u što boljem svetlu", rekao je Stevanović za sajt kluba.

Stevanović je bio dvostruki strelac u pobedi nad Radom i dobio je ovacije navijača na stadionu u Humskoj.

"Izuzetno mi prija, posebno zbog toga što imam samo 16 godina", istakao je Filip Stevanović.

Dodao je da se ne opterećuje time što je medju najboljim strelcima prvenstva ove sezone, već da mu je najvažnije da ekipa pobedjuje.

Stevanović je čestitao saigraču Nikoli Lakčeviću, koji mu je protiv Rada asistirao za gol.

Lakčević je zahvalio stručnom štabu na šansi i na tome što je verovao u njega.

"Bilo je pozitivne treme jer je velika čast nositi dres i igrati na travnatoj površini sa svim ovim momcima koji su okosnica prvog tima. Savetovali su me da se opustim, igram svoju igru i da se ničega ne plašim, što sam, nadam se i ispoštovao", rekao je Lakčević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Tuesday, 20.08.2019
17:11

Tebi je Stevanoviću Bog na jednoj strani dao a na drugoj uzeo,kao i nama ostalima ali ti o tome ne razmišljaš.Ako prevagne tvoja sebičnost pozdravi se sa fudbalom.I Savo neki dan reče da si izraziti individualac a ovo je sport sa 11 igrača.Da igraš na mestu špica mogao bih i da te razumem.Dokle će ti tolerisati takvu igru,čim prestane da daje rezultate,budi siguran.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 19.08.2019
16:47

Kada je Iliev doveo Đerleka i još trojicu rekao sam da je Lakčević najbolji, dvojica nisu ni dobili šansu u prvom timu, a Lakčević je juče i na pripremama već više pokazao od Đerleka. O Filipu ne treba trošiti reči, čak i oni koji ne gledaju fudbal kada bi ga pogledali bi videli o čemu se radi.