FIFPro traži istragu povodom navodnog napada na Trujića

Autor: Beta Beta
petak 21.07.2017.
20:55
Izvor: Beta

Svetski sindikat profesionalnih fudbalera (FIFPro) zatražio je danas od Evropske fudbalske unije (Uefa) da pokrene istragu protiv Vojvodine i Ružomberoka, nakon što je fudbaler novosadskog kluba Nikola Trujuć navodno napadnut u svlačionici posle utakmice

Beta/FK Vojvodina/Jelena Grlić/Ds
Beta/FK Vojvodina/Jelena Grlić/Ds

Povezane vesti

Trujića su, navodno, 6. jula u Slovačkoj, posle poraza od Ružomberoka i eliminacije iz prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa, u svlačionici napali navijači Vojvodine.

FIFPro traži postupak protiv Vojvodine i Ružomberoka. 

To udruženje tvrdi da je posle utakmice "grupa srpskih navijača neometano ušla u svlačionicu Vojvodine, pre nego što je zastrašila i napala fudbalera".

Trujić je medijima rekao da je u incidentu učestvovalo desetak navijača Vojvodine, koji su ga "uhvatili za vrat i udarili u glavu".

Ružomberok je na svom terenu u revanšu pobedio sa 2:0 i ukupnim rezultatom 3:2 eliminisao Vojvodinu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Borivoje Sorak_fb
Saturday, 22.07.2017
02:01

kriva je jer je dopustila da u njihovu svlacionicu udju mafijasi i kriminalci koji saradjuju sa upravom koja se nije bar ogradila od tog napada vec su optuzili Trujica,kao da je on licno pozvao te kriminalce u Ruzomberok pa jos i u svlacionicu.malo se prave nevesti'mutavi ali im to nece da prodje.

avatar
RašaNoviSad
Friday, 21.07.2017
23:03

a zašto ivoša bila kriva. Nije igrano na Karađorđu ili je možda neko od naoadača zapslen u fk vojvodini

avatar
staljin
Saturday, 22.07.2017
08:12

Delom se slažem sa tobom , ali nisu ga davili i udarili navijači Ružemberoka , nego Voše kako sam kaže . Slovake će ispitati zbog loše organizacije , a Vošu zbog tih navijača .

avatar
slaninar
Sunday, 23.07.2017
09:28

Da ali kako Vosa da utice na to? da je bila dbra organizacija nista od toga ne bi bilo. koliko ja znam nista organizovano od strane Vose nij bilo. mozda gresim