Fibel se vraća u Rusiju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.12.2016.
09:28
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Francuski internacionalac Tomas Fibel broji poslednje dane u srpskoj prestonici, pošto je njegov menadžer u utorak stigao u Beograd kako bi dogovorio raskid ugovora.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kada je početkom minulog leta stavio paraf na dvogodišnji ugovor sa šampionom Srbije, svi u Crvenoj zvezdi nadali su se da će Tomas Fibel konačno biti pravo pojačanje na štoperskoj poziciji.

Francuz je odmah dobio poverenje Miodraga Božovića ali je u najvažnijim mečevima sezone potpuno podbacio zbog čega je izgubio mesto u timu i ubrzo poneo epitet još jedne promašene investicije.

Menadžer Tomasa Fibela stigao je u utorak u Beograd kako bi sa generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem dogovorio prekid saradnje jer Francuz ima ponude iz Rusije i najverovatnije se vraća u Premijer ligu.

Zanimljivo je to da se Tomas Fibel u završnici jesenjeg dela sezone vratio u startnu postavu Crvene zvezde usled odsustva Aleksandra Lukovića i Zorana Rendulića, ali solidan utisak koji je ostavio nije bio odovoljan da ubedi stručni štab i čelnike kluba da zaslužuje novu šansu.

Činjenica je da će Fibel nakon samo šest meseci najverovatnije napustiti Zvezdu, a statistika govori bio neprikosnoven po broju grešaka koje su dovele do gola zbog čega će "Marakanu" napustiti sa epitetom promašene investicije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Wednesday, 21.12.2016
15:14

Cim ga je zvezda dovela,ja sam rekao da ce biti tezak promasaj,naravno bilo je minuseva,ipak ja najbolje znam da procenim igrace na sportske,samo za Djurdjevica sam pogresio.

avatar
jv
Wednesday, 21.12.2016
14:04

Zbogom. Ovo je pravo pojacanje. Stranci koje dovodimo su skuplji od domacih igraca, kada budu i bolji, kao Donald, igracemo u Evropi.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 21.12.2016
12:15

Фибел је добар само за тимове који играју дефанзиву. Спор је као пуж.

avatar
Navijač Partizana
Wednesday, 21.12.2016
11:53

Rusima dobar a zvezdi ne?

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 21.12.2016
11:37

evo lepog primera kako i gde se pare stqavljaju u sopstveni dzep ili nekoliko dzepova a klub se osteti... raskines ugovor sa klubom, on kao oprosti deo duga, a tu razliku neko stavi u dzep, a ovaj posle godinu dana tuzi klub... ko ne veruje u ovo, nemam o cemu da pricam vise...

avatar
Mangus
Wednesday, 21.12.2016
11:07

Srpska fudbalska logika: dovedes igraca iz druge lige, u kojoj opet nije bio zvezda ili mega kvalitetan i očekuješ rezultate. Kad konacno krene ds igra solidno (nista gori od ostalih stoprta trenutno) ti hoces da se resis. Porrd toga, raskidas ugovor od jos. Godinu ipo umesto da prodas igraca...

avatar
Don Silvio
Wednesday, 21.12.2016
10:53

Dobar je Fibel da bude cunj na treningu