Fer plej - Partizanov junak čestitao i Zvezdi!

Autor: Beta Beta
sreda 11.05.2016.
23:52
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Marko Jovanović rekao je večeras da mu postignuti gol u finalu protiv Javora jedan od najdražih u karijeri i dodao da je osvajanje trofeja u Kupu Srbije delimično spaslo sezonu.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Marko Jovanović rekao je večeras da mu postignuti gol u finalu protiv Javora jedan od najdražih u karijeri i dodao da je osvajanje trofeja u Kupu Srbije delimično spaslo sezonu.

"Postigao sam (svojevremeno) protiv BSK iz Borče gol koji je bio bitan za titulu, ali mislim da mi ovaj ipak više znači. Donekle smo spasili sezonu ovim Kupom. Nije bilo realno da osvojimo prvenstvo, jer je Zvezda dosta odmakla i ja im čestitam na tome. Važno je da smo osvojili Kup Srbije", rekao je Jovanović novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana osvojili su večeras Kup Srbije, pošto su u finalnoj utakmici u Gornjem Milanovcu pobedili Javor iz Ivanjice sa 2:0.

"Mnogo smo se trudili i dali smo sve od sebe u prethodnom periodu. Smogli smo snage i osvojili Kup bez primljenog gola, što je veliki poduhvat. Zahvalio bih navijačima na sjajnoj podršci i Gornjem Milanovcu koji je pokazao da i drugi gradovi u Srbiji osim Beograda mogu da organizuju bitne utakmice", kazao je Jovanović.

Strelac drugog gola za Partizan Dušan Vlahović ocenio je da je želja crno-belih za osvajanje trofeja odlučila pobednika duela.

"Bila je ovo prava muška utakmica i pravo finale. Videlo se da se borilo za trofej. Naša velika želja je presudila. Igrali smo kao jedan i došli do kupa bez primljenog gola", kazao je on.

Vezni fudbaler crno-belih Marko Golubović presrećan je zbog osvojenog trofeja u debitantskoj sezoni u Partizanu.

"Presrećan sam. Moja prva sezona i moj prvi trofej u Partizanu. Bila je teška utakmica, težak protivnik i težak teren. Ali uspeli smo na kraju", kazao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 12.05.2016
14:41

Ispravka. Prethodni komentar je obraćanje Goluboviću a ne Vlahoviću. Izvinjenje Vlahoviću.

avatar
Thursday, 12.05.2016
14:34

Vlahoviću tebi je ovo težak teren. To možeš da pričaš nekom ko nije gledao utakmicu. Oni koji su je gledali na TV-u, da ne govorim o nama koji smo je gledali uživo, mogli su da vide da je teren odličan. Mi koji utakmice na tom stadionu gledamo iz nedelje u nedelju znamo kakav je teren. Podnosi odlično mnogo veću kišu od ono malo jučašnje. Ne traži opravdanja u terenu za lošu igru, jer igrali ste loše. Očekivali smo daleko bolju igru. Imali ste dosta sreće.

avatar
Thursday, 12.05.2016
08:38

Nema vece vlastele od Grobara jer nema vece gospode od Partizanovaca:-D

avatar
Legenda JSD
Thursday, 12.05.2016
14:15

Hahaha :) Dobra sala. Pokazali ste sinoc na stadionu kakva ste vlastela, narocito izmedju sebe samih. Odnos preme klubu, sudiji i novom selektoru ne treba ni pominjati. Vodeci se tvojom konstatacijom, ja onda ne zelim da me bilo ko oslovi sa gospodine u zivotu :)

avatar
Thursday, 12.05.2016
17:43

Kakva ste vi vlastela ili gospoda? Sinoć ste na našem stadionu prvi put osetili kako izgleda navijati za svoj klub po kiši a pri tome ti kiša ne pada na glavu.

avatar
Thursday, 12.05.2016
15:11

Kao da ne znas ko je sad sve kod nas na tribini, nemoj mi samo te price. Na kraju krajeva, mi smo prema drugima gospoda, na to se tu misli, a o odnosu koji vasa navijacka grupa ima prema srpskoj i ostalim nasim (pre toga) reprezentacijama, romani u stopedeset i pet tomova mogu da se napisu...