''Fenomen Zvezdine svlačionice''

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.07.2020.
15:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ponovo je istakao taj detalj.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mladi vezista Crvene zvezde Veljko Nikolić juče je prikazao vrlo dobru partiju u meču sa banjalučkim Borcem, a bio je i jedan od strelaca u ubedljivom trijumfu od 3:0.

Bila je ovo Zvezdina generalna proba pred start nove sezone, pa na ''Marakani'' imaju mnogo razloga za zadovoljstvo, jer ekipa izgleda sve bolje na terenu, a igra je sve dopadljivija i efikasnija.

Nikolić važan faktor vidi i u atmosferi u ekipi.

''Mnogo puta do sada sam govorio o fenomenu naše svlačionice. Svi saigrači vole šalu i uvek vlada dobra atmofera. Verujem da je to jedan od presudnih faktora svih uspeha koje smo do sada ostvarili. Takođe, trener Dejan Stanković je doneo novu energiju i to nam sigurno znači'', izjavio je Nikolić.

On će dodatnu priliku za veliku minutažu u novoj sezoni imati i u činjenici da će klubovi biti obavezni da u sastavu imaju dvojicu U21 igrača. Uverava da je potpuno spreman.

''Iskreno jedva čekam da počne prvenstvo. Uželeo sam se fudbala i utakmica što se moglo videti i sinoć. Naravno, očekivanja su uvek najveća moguća. Glavni cilj je osvajanje titule prvaka, kao i prolaz u grupnu fazu Lige šampiona.

Znamo koliko će biti teško, ali mi smo Zvezda i moramo da pobeđujemo. Svi naravno očekuju velike rezultate, baš kao i ja. Iz utakmice u utakmicu želim da budem što bolji kako bi ekipa ostvarivala još bolje rezultate'', poručuje Nikolić, uz nadu da će crveno-beli uskoro ponovo moći da računaju i na podršku navijača sa tribina. 
-
Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 29.07.2020
20:12

Veljo nista tebi ne pomaze to sto ti zelis da budes sve bolji jer Terzic zeli da na tvojoj poziciji igra polu-proizvod od igraca Geolor Kanga. Moj savet, idi sto pre iz Zvezde u bilo koji klub u Super Ligi i spasi svoju karijeru jer u Zvezdi ces potonuti pored Kange koga ce na silu forsirati.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 29.07.2020
15:31

Hahaha...ovo apsolutno nije tacno, vec je skroz suprotno. Ko ne veruje neka cuje samo uvrede koje salju jedni drugima kada ne dodaju jedan drugom ili ne potrce jedan za drugog, a o ostalim detaljima ne bih, a radi se o platama, izboru kapitena, kako su pojedini igraci oterani, a pojedini odbili smanjenje plata, dok drugi smatraju da zasluzuju vise da igraju i da im propadaju bonusi jer nemaju minutazu da nabiju statistiku koja im donosi bonuse.