Fener ne odustaje, hoće Andriju pošto-poto!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.01.2016.
10:55
Izvor: Sportske.net

Turski velikan Fenerbahče rešen je da se u zimskom prelaznom roku 'dočepa' Andrije Živkovića o čemu svedoče i današnji natpisi u istanbulskim medijima.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Aktuelni vicešampion Turske najozbiljniji je takmac u trci za potpis Andrije Živkovića o čemu svedoče učestali natpisi koji se na tu temu pojavljuju u istanbulskim medijima.

Nema dana da kolege iz Turske ne napišu nešto na temu transfera Andrije Živkovića, a vesti su uglavnom potkrepljene izjavama čelnika Fenerbahčea koje ukazuju na to da ovaj turski klub zaista ozbiljno razmatra kupovinu fudbalera Partizana.

"Angažovaćemo dva pojačanja u zimskom prelaznom roku. Može se reći da se radi o mladim i talentovanim fudbalerima" rekao je predsednik Fenerbahčea Aziz Jildirim.

Turski klub je za potrebe praćenja Andrije Živkovića u minulom periodu angažovao trojicu bivših igrača Mujada Jetkinera, Safeta Akbaša i Kemaletina Šenturka koji su skautirali igre srpskog fudbalera i izveštaje podnosili klupskim čelnicima.

Kako bi doznali po koju informaciju više vezano za kvalitete Andrije Živkovića, turski novinari su mišljenje zatražili i od bivših članova Fenerbahčea Mateje Kežmana i Nikole Lazetića.

"Radi se o velikom potencijalu. Ima samo 19 godina a na terenu se ponaša kao da ima 30. Vrlo brzo bi mogao da postane zvezda evropskog fudbala i nećete zažaliti ako ga angažujete" poručuju srpski internacionalci koji su branili boje Fenerbahčea.

Čak je i hrvatski internacionalac Milan Rapajić upleten u priču oko transfera Andrije Živkovića. Stav ovog bivšeg fudbalera Fenera je više nego jasan.

"Fenerbahče mora da uradi sve što može kako bi angažovao Živkovića. Za dve do tri godine mogao bi da donese ogromnu zaradu klubu" kazao je Rapajić.

Podsećamo da je Andrija Živković, navodno, za turske medije izjavio kako mu selidba u Istanbul nije u planu ali to treba uzeti sa rezervom jer se fudbaler Partizana nije oglašavao na tu temu u srpskim medijima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mile stojkovic
Sunday, 10.01.2016
15:50

Nece dati dosta novca..jer znaju da mu ugovor istice..ponudice mu jak ugovor mozda..ali klub nece imati preveliku zaradu

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 10.01.2016
13:51

Dobro je, jer će sigurno ponuditi dosta novca za Živkovića, a realno mislim da mu ne bi bilo loše u Turskoj, dosta napreduje njihova liga, imaju novca koliko hoćeš.

avatar
Sunday, 10.01.2016
17:56

mislim da bi Partizan trebao da uradi sve sto moze samo da ga zadrzi , ako ce vec po proracunima Rapajica Zivkovic vredeti mnogo mnogo vise ... bolje da mu Partizan da 3 miliona evra pa da ga proda za 10 ... npr , karikiram cifre cisto da bih docarao ... ali o tome je trebalo da se razmislja pre nego sto je u pricu uleteo Zahavi koji vec po tradiciji zna da namesti sebi posao na stetu nasih klubova

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 10.01.2016
23:13

Nadam se da će i ova nova uprava slediti primer staroj, da se ne prodaju igrači Zahaviju i Ramadaniju...

avatar
$$$ BRACELA $$$
Sunday, 10.01.2016
13:11

dajte 1m i 30% i vodite ga .

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Sunday, 10.01.2016
12:10

Ako ocete majstora evo vam ga Babovic...