Fejsa: "Nikada nisam odbio da igram za Srbiju!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.03.2019.
09:46
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac oglasio se na društvenim mrežama nakon jučerašnjeg dolaska na trening državnog tima.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Vezni fudbaler Benfike Ljubomir Fejsa reagovao je na novinske natpise u Portugalu i demantovao ih svojim jučerašnjim postupcima.

Portugalci su u subotu pisali kako je Fejsa tražio od selektora Krstajića da ne igra protiv aktuelnog prvaka Evrope zbog povrede, a tim povodom fudbaler se juče uveče oglasio na društvenim mrežama.

Bivši fudbaler Partizana demantovao je sve jučerašnjim dolaskom na trening "Orlova" koji je održan na stadionu Benfike, a zatim je usledilo obraćanje javnosti putem "Instagrama".

"Večeras sam pružio podršku saigračima i svima u stručnom štabu... Sutra će biti pomalo emotivna utakmica za mene, jer se ovde zaista osećam kao kod kuće. Mnogo sam želeo da zaigram na najlepšem stadionu, ali povreda je bila jača... Svim srcem sam uz vas braćo i samo da se razumemo - nisam NIKADA odbio da igram za reprezentaciju", napisao je Fejsa na pomenutoj društvenoj mreži.

Nakon svega što se dešavalo u državnom timu tokom prethodnih nekoliko meseci, lepo je čuti da je bar neko ko ne igra na istoj talasnoj dužini sa selektorom.

Portugal i Srbija sastaće se večeras u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine održava u 12 zemalja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevo Jovandic
Monday, 25.03.2019
15:48

Eeeee gde bi nam bio kraj da jesi

avatar
johny_Juve
Monday, 25.03.2019
12:10

To sto ovaj nije odbio ne znaci da je ovaj drugi normalan

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 25.03.2019
11:25

Mozda nikad nisi decidno, ali, mali milion puta si eskivirao igranje na ovaj ili onaj nacin...