Evropa "poludela" za igračima Zvezde, stiže nova ponuda!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.05.2018.
10:26
Izvor: Sportske.net

Nekoliko fudbalera Crvene zvezde koji su bili ključni u uspesima ove sezone bi mogli da napuste redove našeg novog šampiona.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Crvena zvezda je imala možda i najbolju sezonu još od 1991. godine, uspeli su da stignu do evropskog proleća posle 25 godina, da osvoje titulu šampiona, da namuče CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope...

Naravno da su samim tim i cene porasle fudbalerima Crvene zvezde, interesovanje za igrače koje je ove sezone Vladan Milojević "lansirao" je nikad veće.

Ko bi mogao da ode?

Pre svih, Donald i Le Talek, fudbaleri kojima ističe ugovor na kraju ove sezone, Holanđanin bi mogao da se vrati u Rusiju ili da ode u Tursku, dok Le Talek čeka i dalje dobru ponudu, iako je bilo govora da će doći do pregovora sa crveno-belima.

Tu se ne završava spisak, ali svi odlasci su uslovljeni dolascima novih fudbalera, poput Dušana Jovančića iz Vojvodine i Dejana Melega iz Kajzerija. Pominje se i Stefan Mitrović, reprezentativni štoper, baš kao i Slobodan Medojević.

Slavoljub Srnić se danas u medijima pominje kao fudbaler koji bi mogao da napusti klub na kraju ove sezone.

Srnić je jedan od najzaslužnijih fudbalera za prolazak Crvene zvezde u grupnu fazu Lige Evrope, imao je nekoliko bitnih golova i asistencija tokom kvalifikacija, a i tokom januara je za njega ekipa Dinama iz Moskve pokazivala interesovanje. Sada su Turci došli po njega, Gectepe ga želi, po navodima turskih medija. Za Srnića bi Crvena zvezda mogla da uzme obeštećenje imajući u vidu da je produžio ugovor ove sezone.

Treba očekivati i dobre ponude za fudbalere poput Stojkovića, Rodića, Branka Jovičića, Nenada Krstičića, Vujadina Savića, Nemanju Radonjića i Aleksandra Pešića, ali je Zvezdan Terzić najavio da neće tek tako prodavati igrače do avgusta kada bude jasno može li Zvezda u Ligu šampiona.

Uglavnom, klub je u daleko boljoj situaciji nego pre tačno godinu dana i treba očekivati da Crvena zvezda još jača uđe u kvalifikacije za evropsko takmičenje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar_83
Saturday, 12.05.2018
23:36

Gestepe? Renomiran klub, nema sta, samo nisu rekli koliko obestecenje je u pitanju. Verovatno 500 evra. I evo sada se potvrdjuje prica od prosle godine, kada je produzivao ugovor na jos godinu, ne zato sto voli Zvezdu nego zato sto ga niko nece. Mada, mogao je u Ibar iz Rozaja, mislim da bi ga uzeli, a obestecenje bi bilo dzak brasna i dzak krompira.

avatar
!?!?!?!?!?
Saturday, 12.05.2018
21:03

A zašto nema mog komentara.Da li i administrator navija za zvezdu pa ga pogodila istina koju sam napisao(u pomalo smešnom tonu).Smešni ste,jadni i bedni.

avatar
Dragan Mladenovic_fb
Saturday, 12.05.2018
19:40

a onda je mrmot umotao čokoladu

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Saturday, 12.05.2018
16:06

Dalje od Zvezde lesinari, Zvezda do LS!

avatar
miki ni
Saturday, 12.05.2018
15:51

Svako je na prodaju ukoliko ima jaka ponuda.Mora Joveljica ove sezone vise koristiti.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 12.05.2018
13:32

Za igracima Zvezde Evropa ludi pravi srpski velikan se budi.

avatar
jv
Saturday, 12.05.2018
13:07

Stojkovic je nas najbolji igrac, Rodic je levi bek a njih vrlo malo ima, i zbog toga njih dvojicu ne smemo prodati. Ako zelimo stabilnu i jaku Zvezdu ne smemo prodati vise od dva igraca koji su starteri, i ne treba razmatrati ponude ispod 5 miliona za Krsticica, Savica ili Jovicica, a za Radonjica 10. Pesica ne smemo prodati, on nam je jedini napadac. Za Srnica i Racica po 3. Milic bi mogao zameniti Srnica.

avatar
indosrbija
Saturday, 12.05.2018
22:31

sve si u pravu osim za milica..

avatar
Goran_Ilic
Saturday, 12.05.2018
11:36

Sve su ovo samo spekulacije,niko ne ide do avgusta nigde osim ovih kojima je istekao ugovor.

avatar
Mangus
Saturday, 12.05.2018
10:48

Radonjica treba sacuvati jos jednu sezonu, dok ne bude zvezdin zvanicno.nSrnica i pesica treba prodati, moze se uzeti solidna lova.

avatar
indosrbija
Saturday, 12.05.2018
10:47

do kraja kvalifikacija niko iz planiranih prvih 11 nece otici..to se moze promeniti samo nekom nepristojnom ponudom