Evo šta Zvezda poručuje navijačima pred duel sa Suduvom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.07.2018.
17:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Reklo bi se da je ovo postala uobičajena procedura koju klub iz Ljutice Bogdana sprovodi pred evropske mečeve na stadionu "Rajko Mitić".

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Šampion Srbije u utorak igra prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Suduve iz Litvanije.

Baš kao i pred prošlonedeljni susret sa Spartaksom, fudbalski klub Crvena zvezda uputio je apel navijačima koji planiraju dolazak na stadion.

"Crvena zvezda se i dalje nalazi pod uslovnom kaznom UEFA, i svako kršenje propisa moglo bi da dovede do kazne, stoga apelujemo na sve posetioce da se i na utakmici protiv Suduve pridržavaju zahteva", poručuju sa "Marakane".

Kao i obično, navijači su pozvani da fer i sporski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava podrže svoj klub, a poseban apel vezan je za stajanje na stepenicama.

Pod posebnom lupom UEFA biće i eventualno rasističko ponašanje i zbog toga je Zvezda podsetila da takvih ispada ne sme biti.

"Crvenoj zvezdi je pomoć navijača neophodna kako bi prebrodila svoje evropske prepreke. Budi Zvezdin 12. igrač", poručuju iz Ljutice Bogdana.

Utakmica Crvena zvezda - Suduva igra se u utorak od 20.30 na našem najvećem stadionu, a direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Sportklub.

Zvezda je danas saznala ko će joj biti potencijalni rivali u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i šta je čeka ukoliko, ne daj Bože, doživi neuspeh u dvomeču sa Suduvom.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 23.07.2018
17:29

Ajmo ljudi svi na Marakanu, ali pamet u glavu ako stvarno volite Zvezdu i Srbiju.