Evo kakvog trenera Partizan traži! Ko može da ispuni ovaj uslov?

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.03.2019.
21:11
Izvor: Sportske.net

Zar već crno-beli nisu imali takvog trenera?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Još uvek traje neizvesnost oko izbora novog trenera Partizana, koji će na toj poziciji naslediti Zorana Mirkovića, ali od danas se nešto lakše diše u Humskoj posle ubedljive pobede u Kruševcu (4:0) i plasmana u polufinale Kupa Srbije.

Zbog toga rukovodstvo Partizana najverovatnije neće žuriti sa izborom novog šefa struke, a prvi čovek kluba Milorad Vučelić je juče naglasio da će tek tokom prvenstvene pauze biti obavljeni konkretni razgovori sa potencijalnim kandidatima.

Nešto konkretniji bio je u razgovoru za TV Partizan, gde je otkrio željene osobine koje novi trener treba da ima.

''Trener koji treba da dođe u Partizan treba da kaže da pred sobom ima dve godine, na primer, kao što smo mi sa Batom planirali, ali... Mora neko da izdrži frustraciju, nepravde, da ih savlada, da ima kontinuitet i izdržljivost, to su sve kampanje...

Znate, nije problem da neko čini nepravdu, ali je problem kad imate transparentne nepravde, a o njih se oglušuju ljudi koji su nadležni da dele pravdu.

To će biti problem Partizanu, ali može Partizan da se odbrani od svega, Partizan ima jaču tradiciju, Partizan je preživeo i teže situacije i samo ime mu kaže... Koliko god bilo bočnih, ili pobočnih protivnika...'',
objašnjava Vučelić.

Reklo bi se da je takvu izdržljivost već imao Miroslav Đukić koji je u više navrata tokom svog nedavnog mandata u Partizanu uspevao da izdrži pritisak i najavljivane smene, ali je uprava kluba ipak odlučila da ga zameni Mirkovićem koji se na žalost svih u klubu prekratko zadržao na poziciji šefa struke Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 14.03.2019
12:40

Trazis od trenera da aminuje i prihvati kradju od strane sudija i....trazis da sve to podrzi i da budete na istom zadatku?Ovaj obraza nema.

avatar
Nedeljko Panic
Thursday, 14.03.2019
09:57

Odlazite vec jednom, bagro nezasita!
Dosta vise vase demagogije i lazi pokrali se sve sto je bilo za ukrasti.
Grobari u.....m motkama oterajmo bagru iz svetinje, jer sami nikad nece otici, a prodavace nam decu i za par hiljada eura samo da bi sebi strpali nesto u dzepove.

avatar
Peca Partizan
Thursday, 14.03.2019
09:05

grobari ujedinite se u oterajte ovu upravu

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 14.03.2019
08:40

Pa vi vidite vratite Djukica

avatar
magister
Thursday, 14.03.2019
00:12

Partizan će krenuti - kad trio V ode. To svi znaju i navijači i prijatelji i protivnici. Tako da je sve ostalo nevažno. Da se prisetimo, kad je već stvarnost ovakva, da su Partizan vodili i treneri kao (počeću od vremena od kog ja gledam, znači - bez Ilješa Špica): Bobek, Gegić, Mladinić, Milutinović, Osim... A pošto Partizan nije imao tradiciju izdvajanja legendi, ako opet preskočim one ranije, Bobeka, Čajkovskog, Milutinovića, gledao sam igrače koji bi otprilike mogli da naprave ovakav tim (izostaviću i sadašnje, jer još igraju) : Šoškić (Ćurković) - Golac, Stojković (Rašović, Paunović), Vasović, Jusufi - Bečejac, B. Đorđević, Vukotić (Kovačević), Vučićević (Đorđić) - Mijatović (Galić), Milošević (Hasanagić). Kad bi nekako mogli da svi odjednom sad imaju 25 - 35 godina, napravili bi het trik u osvajanju LŠ. Za one koji znaju, nisam mogao da odolim, a da u tim ne stavim obavezno jednog vrhunskog driblera - Vučićević - Đorđić iako će mnogi smatrati da je bilo ukupno boljih igrača koji su ostali u zagradama. E, to je bio Partizan. I biće. Dočekaćemo vaš odlazak.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.03.2019
09:02

Jao, nemojte samo jednog Milana na klupu, ne ide to...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.03.2019
23:00

Zar nije alternativa ipak druga opcija? Neka bude Savo alternativa i malo laksa spic-kombinacija sa Milanom i Mijatom, ali, onakva igracina (a pre svega ljudina) bi morala da pronadje svoje mesto pod suncem. Procitao sam dobar deo tog drugog teksta na jednom portalu pre neki dan, hvala na tom linku...

avatar
magister
Thursday, 14.03.2019
22:44

Nije to klupa Rev klupa, nego - alternativa. Svima nam je u glavama bliži Mijat, a imao je zaista blistavu karijeru i doneo Realu LŠ posle mnogo godina, svojim golom. Milan Galić (on je jedini Milan, ostali su MIlutin, 2 Ivana, Nenad, Branko, Blagoje, Velibor, Fahrudin, Radosav (Grba), Bora, Momčilo, Vladica, Nebojša, Svemir, Predrag, Savo i Mustafa) je... Ma priznajem, pogrešio sam. Nek se ne ljuti Moca, ali, to nije klupa, a teško je bilo koga staviti i u alternativu, al ipak: Šoškić - Golac, Stojković (Rašović, Paunović), Vasović, Jusufi - Bečejac, B. Đorđević, Galić, Kovačević (Moca, Uške, Svemir) - Mijatović, Milošević (Muja). https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1228829

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.03.2019
00:02

Ne postoji gori primer sabotaze jednog kluba, kad ce se vise zavrsiti agonija - ima li tome kraja?

avatar
Dragan64
Wednesday, 13.03.2019
22:53

Drži se ti funkcije, nikako ostavka! Sramota!

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 13.03.2019
22:14

U boze boze,za oskara!!!Ziveo Vucela!!!