Evo kako nas Italijani vide, Krstajić čovek mira!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 16.05.2018.
19:28
Izvor: Sportske.net

U najavi za Mundijal italijanski mediji nas vide kao ekipu koja ima dosta talentovanih fudbalera, a poseban osvrt bio je na trenera Mladena Krstajića.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Italijanski "tuttomercatoweb.com" predstavio je sve učesnike Svetskog prvenstva u Rusiji, među njima i reprezentaciju Srbije.

Nakon što su predstavili u kojoj grupi igramo, istoriju našeg tima, predviđaju da ćemo se boriti za drugo mesto na tabeli iza Brazila, zajedno sa Kostarikom i Švajcarskom.

Smatraju da smo na sredini terena najjači, posebno sa Sergejom Milinković-Savićem koji nije prošao kroz kvalifikacije.

Upravo je Sergej predstavljen kao zvezda tima, posebno zbog sjajne sezone u Laciju, čak su ga stavili u prvi plan ispred Nemanje Matića i, kako kažu, Adema Ljajića.

Možda su najviše pažnje poklonili treneru Mladenu Krstajiću. Predstavili su ga i kao predsednika Radnika iz Bijeljine, nekadašnjeg defanzivca Šalkea i Verdera, nasledika Slavoljuba Muslina i "čoveka mira" jer nije mario za nacionalizam u zemlji koja je doživela nesreće tokom devedesetih godina prošlog veka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Wednesday, 16.05.2018
21:37

Ja licno protiv Mladena nemam nista , cak sam ga uvek gotivio al me je razocarala malo cela situacija oko selektora , kapitenske trake ... Ipak podrzacu ga do kraja i nadam se da je vise iskristalisao neku sliku u glavi i da ce u narednim mecevima izvesti najjacu postavu da vidimo da li to ima ikakvog smisla