Everton oduševio ''Grobare'', ali tek sledi ono najbolje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.11.2017.
10:52
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Iako su strelci uvek u prvom planu, niko ko je gledao utakmicu između Partizana i Skenderbega nije mogao da ne istakne i učinak Evertona Luiza.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Pisali smo već na tu temu, pravi Partizanov ''lav'', ili ''motor ekipe'', ''sila'', kako ga je Ivica Iliev nazvao na promociji pre nepune dve godine u Humskoj.

Uz golmana Stojkovića je možda i najpouzdaniji Partizanov igrač, zbog čega su ''Grobari'' tokom meča sa Skenderbegom skandirali imena i jednom i drugom.

Par dana kasnije, Everton je u intervjuu za ''Blic'' istakao da mu je veoma drago zbog podrške sa tribina, uz lepe reči na račun Srbije i našeg naroda.

''Mnogo mi znači što su mi navijači skandirali ime, jer sam osetio pripadnost Partizanovoj porodici. Supruga i ja smo zaista zavoleli Srbiju i vaš narod, pa se u Beogradu osećamo kao kod kuće'', istakao je Everton.

Brazilac, međutim, namerava da još više donese Partizanu i ''Grobarima''.

''Živim da moj tim pobeđuje, a iako sam profesionalac, ne možete da ostanete nemi na povike sa tribina. To me uvek dodatno ponese i motiviše da budem bolji. Mislim da ću se tek odužiti ovom klubu'', naglasio je Everton.

S obzirom da je uprava Partizana voljna da produži ugovor sa Brazilcem, jer aktuelni ističe narednog leta, možda je na ovaj način Brazilac nagovestio i epilog te priče.

Sa saigračima se odlično slaže, iako ne krije da mu nedostaje zemljak Leonardo, koji je letos otišao u Saudijsku Arabiju, u ekipu Al Ahlija.

''Dok je bio Leo u Partizanu, znali smo zajedno da odemo na bazen ili slično. Normalno je da mi Leonardo nedostaje, ali rastanak je normalna pojava u fudbalu. Inače, sa svim saigračima sam u odličnim odnosima, uostalom, vidi se i na terenu da je atmosfera u ekipi zaista sjajna'', objašnjava Everton.

Partizan se u ovom trenutku uspešno bori na tri fronta, iako je Zvezda u domaćem prvenstvu uspela da stekne blagu prednost. Ipak, Everton podseća na prošlu sezonu, kada su crno-beli u finišu uspeli da prestignu najvećeg rivala i na kraju dođu do duple krune.

''I Zvezda i Partizan igraju tri takmičenja, dešava se umor, pad koncentracije, a ja se nadam da ćemo mi iskoristiti takve slabosti crveno-belih'', poručio je Everton.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 59
Sunday, 05.11.2017
12:23

Uprava je dužna da obezbedi sredstva za jednog Evertonovog zemljaka tipa Markinjos da se Evi još bolje oseća van terena, a na terenu čine jedan drugog boljim i da svi zajedno uživamo u našem još jačem Partizanu.

avatar
Budimo.ljudi
Sunday, 05.11.2017
11:55

Everton car, gine. Jeste primetili da Tawamba prča sprski kao maternj?

avatar
Povratak kralja 59
Sunday, 05.11.2017
12:20

Pa šta je tu čudno, Tavamba je iz Šapca :D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 05.11.2017
13:53

Keva mu iz Čačka.