Everton im je izmakao, hoće li uspeti da dovedu Jevtovića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.01.2018.
11:04
Izvor: Sportske.net

Želeli su dvojicu Partizanovih fudbalera ove zime, da li će im se bar jedna želja ostvariti?

Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic
Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic

Povezane vesti

U ruskom Rostovu su, očigledno, pomno pratili utakmice Partizana prošle jeseni, imajući u vidu da se na njihovom radaru našao crno-beli tandem iz veznog reda, Everton Luiz - Marko Jevtović.

Sudeći prema informacijama koje objavljuju ruski mediji, trener Valerij Karpin želeo je i jednog i drugog, ali je Partizanov Brazilac imao druge planove, pa je pre nekoliko dana prihvatio ponudu italijanskog SPAL-a i u nastavku sezone ćemo ga gledati u Seriji A.

Ali, šta će biti sa Markom Jevtovićem?

Njegov menadžer je nedavno već dao izjavu ruskim medijima da je par klubova zainteresovano za njegove usluge, a Rostov je, očigledno, jedan od njih.

Tu informaciju danas prenosi i ruski ''championat.com''. Valerij Karpin je već značajno ojačao svoj tim ove zime, stigla su i dvojica Islanđana Ragnar Sigurdson i Bjorn Sigurdarson, a izgleda da će u nastavku prelaznog roka akcenat biti stavljen na srpskog vezistu.

Međutim, interesovanje za Jevtovića postoji i iz Poljske, tamošnji Leh je ozbiljno ''zagrizao'', ali će morati da se prethodno oslobodi jednog od stranaca, s obzirom da već postoji njihov višak u timu.

A dok se to ne dogodi, Rusi bi mogli i da završe posao...

Foto: Screenshot/championat.com
spisak
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke