Euforija u Nici, stigao je Nenad Bjeković! A onda je iznenadio i Zvezdaše...

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.10.2017.
10:04
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Legenda Partizana, legenda Nice. I dok se u ovom francuskom klubu svaki njegov dolazak doživi sa oduševljenjem, u Humskoj je iz poznatih razloga nerado viđen od strane aktuelnog rukovodstva.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Proteklog vikenda, Nenad Bjeković boravio je u Nici, gde je prisustvovao prvenstvenoj utakmici izeđu domaće Nice i Marseja.

Gosti su slavili sa 4:2, iako je Nica vodila sa 2:0 u prvom poluvremenu, golovima Balotelija i Serija.

Utisak je, ipak, da je dolazak Nenada Bjekovića, nekadašnjeg napadača Nice, ovoga puta zasenio i Balotelija i drugove, s obzirom da je bivši srpski fudbalski as sa oduševljenjem dočekan od strane navjača koji su želeli da se fotografišu sa legendom njihovog kluba i da dobiju njegove autograme.

Tokom boravka u Francuskoj, Bjeković je izazvao pažnju i tamošnjih medija, pa je na insistiranje nekih od njih, napravio izbor idealnog tima od igrača sa kojima je u svojoj iračkoj karijeri zajedno nastupao:

Dominik Barateli - Nenad Stojkovć, Josip Katalinski, Blagoje Paunović, Ivica Buljan - Branko Oblak, Žan Mark Gilju, Momčilo Vukotić - Žan Noel Huk, Vahid Hlilhodžić i Dragan Džajić, kome je ''dodelio'' kapitensku traku.

Mnoge navijače Crvene zvezde je prijatno iznenadio ovaj Bjekovićev gest, a nije se dugo čekalo i na Džajićevu reakciju.

''Mi jesmo bili sportski rivali, ali i prijatelji. Uvek smo imali korektan odnos kada se negde sretnemo. Igrali smo i nekoliko utakmica zajedno za reprezentaciju...

Koliko ja volim Crvenu zvezdu, toliko on voli Partizan, ali i danas da se vratimo na neke funkcije u našim klubovima, opet bi postojao dobar odnos među nama.

Mislim da takav način i jeste primer kako bi trebalo da bude među sportskim radnicima, bez obzira na klupske boje'',
izjavio je Džajić za ''Mondo'' i naglasio da ga Bjekovićev izbor nije iznenadio.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 03.10.2017
10:10

Jedna od prvih vesti koju sam ovde komentarisao je da je Bjekovic proglasen za igraca veka u Nici. Nije samo legenda vec i igrac veka.