Euforija u Jutarnjem programu: ''Kad Zvezda pobeđuje, u Srbiji je dobro raspoloženje''

Autor: Darko Mitrović
petak 30.10.2020.
09:57
Izvor: Sportske.net, TV Nova S

Nekadašnji trener Crvene zvezde presrećan zbog ubedljive pobede crveno-belih. Uverava i da Katai još nije na maksimumu svojim mogućnosti.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je sa pet golova u mreži ispratila češki Slovan Liberec, a po onome što je viđeno sinoć na ''Rajku Mitiću'', srpski šampion je zaslužio i još ubedljiviji trijumf.

Aleksandar Katai je bio nezadrživ, Mirko Ivanić je pravio ''dar-mar'' po levoj strani, Ben ''rešetao'', proradio je i Falćineli, pa Česi nisu znali odakle im preti veća opasnost.

Sve ovo oduševilo je i nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića, koji je jutros gostovao u Jutarnjem programu na TV Nova S.

''Dugo nisam video bolji fudbal na Marakani, Zvezda je dala pet golova na utakmici, a mogla je da da pet samo u prvom poluvremenu, igrala je sjajno, nadahnuto.

Prava je šteta što nije bilo publike da uživa u goleadi i ovakvoj igri Zvezde'', izjavio je Božović, a Aleksandra Kataija je još jednom uporedio sa Dejanom Savićevićem.
-
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
grof bozovic

"Davno sam rekao da je posle Savićevića Katai najbolji igrač koji je igrao za Zvezdu. On čak i ne igra onako kako može. Uz njega Ivanić i Ben prave razliku, protiv Libereca su bili fenomenalni. Tu je i Borjan koji uliva sigurnost na golu", ističe Božović.

Na kraju je, malo u šali, malo u zbilji ''poentirao'' još jednom porukom:

''Kad Zvezda pobeđuje, u Srbiji je dobro raspoloženje, barem u većinskom delu", zaključio je popularni ''Grof''.
-
baner 3
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shadows
Saturday, 31.10.2020
09:58

Srbija je sve srecnija drzava Partizan cesto gubi a Zvezda stalno pobedjuju.Ko Vas je to ubedio!?Znamo.Plata od 500evra dok taj Katai,Ben,Ivanic imaju mesecno po 50000 evra.A ovi fudbaleri Partizana imaju I vecu platu a trebali bi za dz ovako sa "igraju".Klubovi u dugovima a plata astronomske.A firma ako je u dugovima-stecaj.Srbija treba da bude srecna kad bude imala platu 2000 evra I fudbaleri I radnici I socijalu za nezaposlene.

avatar
skoneee????
Saturday, 31.10.2020
07:53

Da daa cak je i mleko i hleb pojeftiniloo . .🤣🤣🤣🤣

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 30.10.2020
15:32

I u srpskoj dijaspori Grofe.

avatar
Dorotej
Friday, 30.10.2020
11:54

Grofe, ne samo u Srbiji. Zvezdini navijači su rasuti po celom svetu. Ovakvu igru smo dugo čekali i dočekali.

avatar
Čeki
Friday, 30.10.2020
12:48

Čim Stanković nije na klupi, eto nama rezultata bez obzira na jačinu protivnika :D

avatar
Čeki
Monday, 02.11.2020
00:48

Odgovoricu vam obojici ovde. Normalno da su drugi radili jer on jos ne zna posao. Zato se okruzio pomocnicima koji imaju iskustva. Jednu od glavnih reci mu vodi Italijan koga je doveo tako da je sve jasno, Stankovic samo ubaci ponesto pro forme.

avatar
ddr16
Saturday, 31.10.2020
12:10

da legendo,stankovic nije pravio taktiku za ovu utakmicu,to su drugi radili,bravo.

avatar
babaroga
Saturday, 31.10.2020
04:32

Glupost. Ko je pripremio utakmicu, ko je odlucio tim i formaciju, ko je odredio izmene i trenutak, sta mislis? Ono, ja i dalje mislim da je on zelen da vodi Zvezdu, trebao je najpre Graficar, al ajd sad.