Euforija među "grobarima", ko je dobio najveću ocenu?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 28.09.2019.
17:03
Izvor: Sportske.net

Partizan stigao do nove pobede u domaćem šampionatu.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Partizan je uspeo da prebrodi i utakmicu u Nišu, savladao je Radnički rezultatom 1:4, ubedljivije nego što su mnogi mislili.

Blistali su fudbaleri Partizana danas, posebno mislimo na strance koji su danas prevagnuli.

Umar Sadik je postigao dva gola, Suma mu je dva puta asistirao, a upravo je Sejduba Suma izveo najlepši potez na utakmici kada je "biciklicom" prevario svog protivnika i na kraju je uspeo da postigne gol.

Natho je sebi dodao novu recku sa penala, pa možemo reći da je Partizan i više nego zasluženo slavio.

Šta kažu "grobari"?

Evo nekih tvitova...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Sunday, 29.09.2019
00:46

Konacno se desava ono sto je bilo ocigledno jos pre dve sezone. Trebalo je davati sansu Sumi do iznemoglosti. Mada, kako sam milion puta pisao on u toj ekipi Partizana, narocito kada je otisao Tavamba nije imao sa kim da igra. Treneri koje smo imali, narocito Djukic (zbog koga me je u jednom trenutku postalo sramota da ostavljam komentare, jer sam sam sebi postao naporan) je napravio od Partizana ekipu koja igra anti fudbal i tacno se je znalo da ce nam trebati par sezona da se izvucemo iz tog mulja. I pored toga sto je imao kao nekakvih uspeha on je trebao biti najuren posle prve polusezone. To samo budala nije mogla da vidi da kod njega apsolutno svaki igrac nazaduje. A onda u sledecoj sezoni i ona cudna pojacanja tipa Zakaric, Nikolic su nas totalno pokopala. Ima jos uvek nekih igraca kojima bih ja rado video ledja, ali ajde da ne cepidlacim. Ovo sada vec lici na ozbiljan fudbal. Mozda nista korisno i ne uradimo u ovoj sezoni, ali bar su utakmice gledljive za razliku od prosle i pretprosle godine. I ono na sta sam hiljadu puta skretao paznju, ako ti vredis ne moze sudija bas na svakoj da ti skroji rezultat. Takva zapazanja je npr Zeljko Pantic shvatao kao jeres, a ne dobronamernu kritiku. Znaci, DA - treba naglasiti kradju, ali ne mozes bas sve opravdati pomocu i zbog nje. Mora se uraditi ono sto je do tebe, a ako oni bas mogu toliko da pokradu, neka ih onda. Suma cak ni u prvoj sezoni nije imao utakmicu na kojoj je bio nas najgori pojedinac, ali se stvarala takva atmosfera pocevsi od komentatora koji prenosi utakmice koji u petnaestom minutu zakljuci kako je Suma danas slab, pa preko likova koji dolaze da gledaju na stadionu i siluju nekog po navici, pa sve do novinara na portalima i onih koji komentarisu. Svi su se okomili na lika bez ikakvog vidljivog razloga, jer se iskreno u Partizanu nije znalo ko je gori. A onda su ga sklonili da bi se gurao Daca Pantic koji je tri klase gori igrac od njega. Ni sada ne bi igrao da su uspeli kojim slucajem da izmole jos jednu pozajmicu za Dacu, a ne bi se doveo ni Natko i ponovo bi ova sezona bila tuzna kao i prethodne dve.

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 28.09.2019
21:57

Očekivao sam da će Suma proraditi,mislim da će biti još bolji.

avatar
partizan1
Saturday, 28.09.2019
18:39

Odlican je Suma, samo jedna mana na kojoj mora da radi, leva noga mu je kao tudja.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 28.09.2019
17:13

Suma dao gol, asistirao za 2 Sadiku i namestio mu još 2 stopostotne šanse, a i sam promašio jednu stopostotnu, lako je mogao da duplira današnji učinak tj. da ima 2 gola i 4 asistencije. Sadik je odlično igrao samo mora da radi na šutu i završnici, koliko god dobro koristi fizičke predispozicije i znanje saigrača toliko je loš u realizaciji. Drugi njegov gol daje nadu da će tako nastaviti. Danas nisu u prvih 11 bili L.Marković, F.Stevanović, Brežančić...i po tome se vidi koliko je Partizan jak.

avatar
Damir111
Saturday, 28.09.2019
17:09

Sumah brate moj rodjeni!