Etička komisija FSS ekspresno rešava slučaj sa ''Karađorđa''!?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.11.2018.
15:45
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Ali, tek na inicijativu UEFA...

fkradnickinis.rs
fkradnickinis.rs

Povezane vesti

Srpska fudbalska javnost, ali i UEFA željno iščekuju epilog priče koja je nedavno izazvala veliku buru zbog dešavanja na utakmici Proleter - Radnički (1:2), odigranoj na novosadskom ''Karađorđu''.

Iako se u izveštaju delegata nije našlo bilo šta što bi pobudilo sumnju, UEFA je reagovala i podstakla Etičku komisiju FSS da obavi svoj deo posla.

A kako sada stvari stoje, odluka komisije bi mogla da usledi vrlo brzo. Naime, ''Južne vesti'' prenose najnovija saznanja da se već do kraja nedelje očekuje ishod istrage.

Takođe, pomenuti izvor prenosi i izjavu Vladimira Bulatovića da su razlog za sumnju UEFA bile - kladionice.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 15.11.2018
18:37

Super Liga je toliko neregularan da više ne vredi nabrajati šta je sve neregularno, bolje je nabrojati regularne stvari.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 15.11.2018
18:29

Naravno tek na inicijativu UEFA ali kad pogledaš ko je u toj " etičkoj" komisiji i da Terzin drugar iz onih dana i dela zbog kojih je dobio "stipendiju " pa je morao na " usavršavanje" u USA vodi takmičenje u kojem mu ništa nije čudno ,da je Dragiša Binić isto neko u vezi za regularnost takmičenja ,kako je i moglo da se očekuje drugačije.Ako se neko seća šta je zajedničko Dragiši i Zvezdanu ,jer za Zvezdana i Bulatovića se zna,sve će se kasti samo.

avatar
Man united
Friday, 16.11.2018
19:41

А какве везе имају Терзић и Бинић са овом вешћу? Хоћу неки логичан одговор. Превише гледаш Пантићеву емисију, то се види из авиона.

avatar
DekiStankovic5
Thursday, 15.11.2018
18:16

Nece oni nista da rese!

avatar
Man united
Thursday, 15.11.2018
18:13

Шта ће то да реше? Ови ако су се договорили око резултата, ако нико не проговори или ако не постоји неки снимак тог договора, све и да хоће, не могу им ништа.