Esencija Partizana - Mnoge će oduševiti Miloševićev izbor! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.05.2019.
15:05
Izvor: Sportske.net

Prvu "meč loptu" u borbi za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope fudbaleri Partizana imaće danas na stadionu "Karađorđe".

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nešto više od mesec dana nakon što su poraženi od Vojvodine (3:2) u poslednjem kolu preliminarne faze Super lige, fudbaleri Partizana imaće priliku da se revanširaju novosadskoj "Staroj dami" i izbore plasman u Evropu.

Ukoliko Partizan danas savlada Vojvodinu na stadionu "Karađorđe", crno-beli će obezbediti evropsku vizu bez obzira na ishode ostalih utakmica.

Strateg Partizana Savo Milošević konačno je imao na raspolaganju sve igrače, pošto nije bilo suspendovanih i rovitih, a u takvim okolnostima sklopio je tim čija odbrana privlači posebnu pažnju.

U startnoj postavi Partizana za današnji meč naći će se trojica defanzivaca koji su stasavali u mlađim kategorijama crno-belih i to je nešto što će obradovati svakog iskrenog navijača kluba iz Humske.

Pored golmana Stojkovića i desnog beka Nemanje R. Miletića, za odbranu Partizanovog gola danas će se starati Svetozar Marković, Strahinja Pavlović i Zlatan Šehović!

Mesta prvom timu, ali ni u protokolu za današnju utakmicu nije bilo za Marka Valijentea, Nemanju G. Miletića, Sašu Zdjelara i Zorana Tošića, a moguće je da je neke od njih Milošević želeo da odmori pred revanš polufinala Kupa Srbije sa Radničkim iz Niša.

Vojvodina: Rockov - Lazarević, Veselinović, Saničanin, Devetak - Đurić, Mitošević - Zukić, Milojević, Stojković - Matić;

Klupa: Simić, Gojkov, Mesarović, Jakovljević, Savić, Topić, Gajić;

Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Pavlović, Šehović - Smiljanić, Šćekić, Zakarić, Ivanović - Nikolić, Rikardo;

Klupa: Kljajić, Georgijević, Ilić, Ostojić, Pantić, Urošević, Stevanović.

Utakmica 36. kola plej-ofa Super lige Srbije između Vojvodine i Partizana počeće u 16 časova, kao i svi ostali mečevi koji su na programu danas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke