EP U17 - "Orlići" na eliminacionom testu (15.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.05.2016.
10:03
Izvor: Sportske.net

Kadetska reprezentacija Srbije danas odlučuje o tome da li ostaje u trci za plsaman u četvrtfinale Evropskog prvenstva ili se priča oko eliminacione faze završava u drugom kolu grupe "D".

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Poraz koji su kadetski reprezentativci doživeli na startu Evropskog prvenstva u Azerbejdžanu doveo je "Orliće" u "biti ili ne biti" poziciju pred okršaj sa vršnjacima iz Španije.

Izabranici Ilije Stolice imaju samo jednu opciju ukoliko žele da ostanu u trci za plasman u četvrtfinale, a to je trijumf nad selekcijom Španije.

"O Špancima i njihovom radu se sve zna, ali isto tako vidimo i koliko poštovanja kod svih rivala ima Srbija. Ostali smo pozitivni, svesni da ovde možemo još mnogo toga da pokažemo" kaže selektor Stolica.

Španija je na startu šampionata savladala Holandiju rezultatom 2:0 što znači da se "Orlići" nalaze na velikom iskušenju i da nemaju izbora ukoliko hoće do plasmana u dalji tok takmičenja pošto su od Italije izgubili sa 2:1.

"Orlići" moraju da dobiju dvostrukog šampiona Evrope u uzrastu do 17 godina i da se nadaju da Italija neće dobiti Holandiju jer će u tom slučaju naš nacionalni tim ponovo imati sudbinu u svojim rukama.

Utakmica drugog kola grupe "D" između Srbije i Španije igra se od 15 časova po srednjeevropskom vremenu na "Olimpijskom stadionu" u Bakuu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke