EP - Omladinci u elitnoj rundi kvalifikacija, sa Švedskom za prvo mesto

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.11.2016.
19:06
Izvor: Sportske.net

Omladinska reprezentacija Srbije obezbedila je plasman u elitnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pošto je u petak upisala drugu pobedu u preliminarnoj rundi takmičenja.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije sačinjena od igrača mlađih od 19 godina osigurala je danas plasman u elitnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Hrvatskoj.

Nakon trijumfa nad Moldavijom na startu preliminarne runde kvalifikacija izabranici Milana Kosanovića danas su savladali i Maltu pa su kolo pre kraja obezbedili mesto u narednoj fazi takmičenja.

Omladinska reprezentacija Srbije savladala je danas odabranu selekciju Malte rezultatom 1:0 (1:0) a jedini pogodak na utakmici postigao je fudbaler surduličkog Radnika Igor Zlatanović u 22. minutu.

Sigurno je da se danas očekivala nešto ubedljivija pobeda "Orlića" ali do nje nije došlo iako je naša reprezentacija imala više od igre.

Treba uzeti u obzir i to da je Malta imala svoje prilike zbog čega posle svega treba konstatovati da se broji pobeda i osiguran plasman u narednu fazu kvalifikacija.

Reprezentacija Švedske danas je takođe obezbedila mesto u narednoj rundi kvalifikacija što znači da će predstojeći meč "Orlića" i Šveđana odlučivati o prvom mestu u grupi.

Utakmica trećeg kola preliminarne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između reprezentacija Srbije i Švedske zakazana je za 14. novembar od 14 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Saturday, 12.11.2016
07:36

Jos jedan (bivsi) Partizanovac:-D

avatar
odjava
Friday, 11.11.2016
21:47

Pa i ovde je PFC omladinska skola dala najvise . Sava petrov je opet prosao po strani i servirao Zlatanovicu za gol i jos nekoliko puta je isto bilo ali nisu imali srece .