Enigma Suma, šta će Đukić odlučiti?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.04.2018.
14:51
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Oprečne informacije stižu danas u vezi najskupljeg Partizanovog pojačanja.

Screenshot/TV Partizan
Screenshot/TV Partizan

Povezane vesti

Ekipa Partizana u 17 časova u Humskoj dočekuje čačanski Borac u 30. kolu Superlige. Navijači nestrpljivo iščekuju odluku trenera Miroslava Đukića u vezi startne postave, s obzirom da ima par igrača kojima preti suspenzija zbog žutih kartona, a u sledećem kolu se igra 157. večiti derbi.

U pitanju su vezista Danilo Pantić i levi bek Nemanja G Miletić, a ono što je sigurno, to je da će suspenziju danas odraditi golman Vladimir Stojković, koga će među stativama zameniti Marko Jovičić.

Miroslav Đukić takođe neće moći da računa ni na povređene Bojana Ostojića i Marka Jevtovića, ali u toku dana su se pojavile kontradiktorne vesti oko Sejdube Sume.

Imajući u vidu pomenute kadrovske probleme, ali i pojedine dileme u veznom redu, mnogi su očekivali da će to biti idealna prilika da Suma počne današnju utakmicu, ali ''Telegraf'' je tokom popodneva preneo svoja saznanja da Gvinejac neće biti ni na klupi?!

Navodno, Đukić nije bio zadovoljan njegovim izdanjem u finišu meča protiv Bačke, ali i generalno od početka sezone Suma nije opravdavao očekivanja, pa su navodno u Humskoj prelomili da na leto prodaju ovog igrača.

Već za nešto više od sat vremena videćemo šta će Đukić odlučiti i da li će Suma zaista biti ''otpisan'' za meč sa Borcem.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 05.04.2018
16:15

A na utakmici pre te je za desetak minuta pokazao vise nego onaj pre njega za skoro ceo mec. Suma mozda i treba da ode, ali, djukic ne sme da ostane i sledece sezone, eto mu njegova zvezda pa neka tamo mitinguje i filozofira, dosta mi je njegovih propovedanja i njegovog palamudjenja.

avatar
Damir111
Thursday, 05.04.2018
16:52

soumah je odlican igrac Ali ne daju mu priliku to je moje misljenje

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 05.04.2018
17:54