Engleski model - Bačku od danas vodi menadžer

Autor: Beta Beta
petak 27.10.2017.
17:49
Izvor: Beta

Superligaš iz Bačke Palanke odlučio je da dosadašnjem treneru Zvezdanu Miloševiću proširi ovlašćenja tako da će u buduće obavljati funkciju menadžera ekipe.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Bačke Zvezdan Milošević je današnjom odlukom Upravnog odbora kluba imenovan za menadžera tima Bačkopalanačkog superligaša.

Milošević će od danas jedini u klubu voditi računa o selekciji igrača u seniorskom pogonu, uz nadzor direktora kluba Mileta Tešića, i baviti se prelaznim rokom i voditi računa o odlascima i dolascima igrača u seniorski pogon "plavih", navodi se u saopštenju kluba.

Direktor kluba Mile Tešić je rekao da je Bačka po uzoru na mnoge evropske i svetske klubove rešila da šefu struke da šira ovlašćenja i da će se jedino Zvezdan Milošević pitati oko igračkog kadra.

"Napravljen je model po kojem će se Bačka dalje razvijati kao klub, gde će onaj koji radi sa igračima voditi brigu o njima, selektirati ih i nadamo se sa njima beležiti još bolje rezultate nego do sad", piše u saopštenju Bačke.

Kolo pre kraja prve faze ligaškog dela prvenstva OFK Bačka zauzima 14. poziciju na tabeli sa 10 osvojenih bodova iz 14 utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke