"Enfild" je pakao, Zvezdo ne ostavljaj nadu! (21.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.10.2018.
09:59
Izvor: Sportske.net

Sve loše su već doživeli, večeras bi trebalo da izađu na teren i pokažu karakter i borbenost koji bi mogli da im donesu pozitivan rezultat u fudbalskom hramu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Debakl na "Parku Prinčeva" i provlačenje kroz blato koje je Crvena zvezda kao klub doživela zbog istrage koju vode francuski nadležni organi bacili su senku na ono što je četa Vladana Milojevića uradila u Evropi u poslednjih godinu dana.

Brzo je zaboravljeno da je Zvezda krenula od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i bila na korak od plasmana u šesnaestinu finala tog takmičenja, da je tokom minulog leta ostvaren istorijski uspeh plasmanom u Ligu šampiona, kao i da je na startu takmičenja dokazano da se može i protiv najvećih.

Večeras crveno-beli igraju treću utakmicu grupne faze elitnog takmičenja. Prilika je da posle svih loših stvari koje su se dešavale nakon poraza od Pari Sen Žermena izabranici Vladana Milojevića dokažu karakter i kvalitet i pokušaju da se suprotstave favorizovanom rivalu.

Meč na "Enfildu" neće se mnogo razlikovati u odnosu na onaj koji su crveno-beli igrali na "Parku Prinčeva". Ponovo će za rivala imati izuzetan tim sastavljen od fantastičnih fudbalera. Ne treba zaboraviti da je Liverpul vicešampion Evrope i da u verovatno najjačoj ligi na svetu trenutno deli prvo mesto na tabeli sa Mančester Sitijem.

Otežavajuću okolnost za Crvenu zvezdu predstavljaće odsustvo Marka Marina, Milana Rodića i Džonatana Kafua, a nije sigurno hoće li i Vujadin Savić biti u startnoj postavi.

Pisali smo tokom prethodne večeri sa kakvim postavama bi Jirgen Klop i Vladan Milojević mogli da počnu večerašnju utakmicu, ali nema nikakve dileme da će Liverpul, sa kojim god timom da izađe, biti apsolutni favorit.

Na Zvezdinim igračima je da se bore, da pokažu da umeju da igraju fudbal i da nisu zalutali u društvo najboljih klubova na "Starom kontinentu", a ukoliko iz takvog pristupa uspeju da ostvare i pozitivan rezultat, nema dileme da će svaki navijač biti prezadovoljan i da će poraz iz Pariza biti zaboravljen.

Utakmica na stadionu "Enfild" igra se od 21 čas, a direktan prenos obezbeđen je na prvom programu Radio televizije Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Wednesday, 24.10.2018
15:54

Zvezda je psihološki nespremna za ovakve utakmice. I to ide na dušu treneru Milojeviću. Izađu na teren uplašeni, posledično sa drvenim nogama, bez dostojanstva. Imaš osećaj da je pojedincima najveći cilj da izmene dres sa Nejom i bratijom. To me kao navijača Zvezde smeta. Makar primili opet tuce golova i to je za ljude, bar odigrajte nešto.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 24.10.2018
12:26

Ovo treba izdrzati, ovo je mozda najteza utakmica, najteze gostovanje, ne samo nama nego i mnogo boljim ekipama. Ako ovo prezivimo, sliejde nam ipak dvije utakmice na nasem terenu, gdje jesmo autsajderi, ali cemo barem imati jedan adut. Izdrzite, momci, hrabro pa sta bude!

avatar
DropkickMurphys
Wednesday, 24.10.2018
11:53

Mi smo tamo gde nam je i mesto,po svim kriterijumima.Mi smo u Ligi Sampiona.Igramo najbolje i najjace fudbalsko klupsko takmicenje,ciji pehar imamo u muzeju.Nase ime je ugravirano na Usatom.Veceras na Enfildu,dva svetska giganta,dva evropska sampiona!

avatar
DropkickMurphys
Wednesday, 24.10.2018
11:43

Pisao sam vec,ponovicu.Mi apsolutno nista ne gubimo u LS.Napunili smo kasu,vec smo uzeli bod,dali gol.Poraz od Psz-a nije smak sveta,isto su prolazili i Seltik,Anderleht itd.Sto se Liverpula tice,njima se ne preti.Finalisti LS,favoriti za PL.Pa oni su lane punili mreze do vrha u LS,i jednom Spartaku,Portu,Sitiju.Sta god da bude,mi nemamo sta da izgubimo.Mozemo samo da dobijemo na iskustvu.Da li je u pitanju navijacka neobjektivnost,tek imam neki pozitivan osecaj.Srecno Zvezdo!

avatar
kizito
Wednesday, 24.10.2018
11:15

Videcete ljudi,biće to mnogo drugačije nego u Parizu,ne gubimo sa više od 2 razlike

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 24.10.2018
10:40

Pravi srpski sampion se nikad ne predaje.

avatar
DropkickMurphys
Wednesday, 24.10.2018
11:50

Pravi srpski sampion i bivsi evropski i svetski sampion.Evropski velikan.Videli smo koliko nam paznje poklanja Liverpul.Citava Evropa zna za nas,jer paznja koju Zvezda izaziva je utemeljena na tradiciji,duhu,istoriji,velikim igrackim i trenerskim legendama,a ne na trenutnom poretku u korporativnom fudbalu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 24.10.2018
19:06

To ne vide samo Pantici i Sojici.

avatar
Brajkoo
Wednesday, 24.10.2018
10:22

Klark glumi velikog trenera a mora Ofkan da mu namešta celo prvenstvo i ako ima veci budžet od svih srpskih klubova zajedno...a Evropa je dokaz gde i sa 15 skupih pojacanja služe kao vreća za udaranje

avatar
kizito
Wednesday, 24.10.2018
11:18

Liverpulu nece biti lako

avatar
DropkickMurphys
Wednesday, 24.10.2018
11:46

Mi smo vreca za udaranje Psz-u,a vi Surdulici,Subotici i Proleteru.Mi smo Brajkoo napunili kasu,i uzecemo opet titulu,a vi ste u nasoj ligi tek cetvrti.Kad vas Proleter rasturi,sta bi vam Psz uradio.Vas je i Besiktaski dom staraca sa 40 posto izbacio.Gledaj Zemun u Kupu,i budi srecan sto vi niste u Evropi.