Emotivno u Nišu, udario "brat na brata"!

Autor: Beta Beta
subota 03.08.2019.
23:29
Izvor: Beta

Radnički slavio nakon preokreta protiv Javora.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Simo Krunić rekao je da je zadovoljan pobedom u večerašnjoj utakmici protiv Javora i naveo da njegova ekipa mora mnogo da radi kako bi dostigla očekivani nivo.

"Čestitam igračima na pobedi. Jako teška utakmica, igrali smo na mahove, treba nam još vremena da dostignemo nivo koji Radnički zaslužuje. Moramo da se što bolje pripremimo za naredni meč. Javor je došao iz druge lige, ali je jako teško bilo pobediti ih, tako će biti teško i protiv Voždovca. Moramo da radimo da bismo dostigli nivo koji Radnički zaslužuje", rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

Radnički je u Nišu pobedio Javor sa 2:1, u utakmici trećeg kola Superlige Srbije. Javor je poveo golom Nenada Sevića, a domaći su preokrenuli golovima iz penala Stefana Mihajlovića. 

Trener Javora je nekadašnji Krunićev saradnik Igor Bondžulić.

"Teško je igrati protiv brata. Vidim da je Javor napravio dobar tim, utakmica je bila otvorena, mogla je da pobedi i jedna i druga ekipa. Igrali su napadački i otvoreno, ja na tome mogu da im čestitam. Neko od nas dvojice je morao da izgubi, na našu sreću pobedili smo mi", rekao je Krunić.

Bondžulić je čestitao Radničkom na pobedi i rekao da je emotivno doživeo utakmicu.

"Kada se kaže da ne želiš da napraviš propust kada igraš protiv brata, ili oca... Danas mi je bilo teško, emotivno sam prihvatio utakmicu. Znao sam da će Krunić pročitati kako ćemo da igramo, čestitam Radničkom na pobedi, a što se mog tima tiče, mislim da možemo zajedničkim snagama da napravimo dobar rezultat. Čestitam igračima na zalaganju i borbenosti", naveo je Bondžulić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Sunday, 04.08.2019
01:21

ALOOO 2 PENALA ALOOO!
Kakva dobra igra,kakve cestitke?
2 PENALA ZA PREOKRET!
Ima li smisla igrati i gledati ovo djubre od lige?
Ima li smisla vise i izvestavati o ovom djubretu od lige?
Sramota...