Emil Rockov podigao pehar, šta sad sledi, ostaje li u Vojvodini?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.06.2020.
18:29
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Odlični golman ostvario svoj prvi veliki san u fudbalskoj karijeri. Pred njim je još mnogo izazova, da li u Vojvodini ili nekom drugom klubu?

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Golman Vojvodine Emil Rockov jedan je od najzaslužnijih za trijumf Vojvodine u finalu Kupa protiv Partizana.

Imao je nekoliko odličnih intervencija tokom regularnog toka meča, zaustavljao je pokušaje Sadika, Filipa Stevanovića, a iako je kapitulirao u 96. minutu kada je Strahinja Pavlović izveo ''makazice'', na kraju je ipak podigao pehar pobednika Kupa, kao kapiten.

Trofej je potom proslavljen i u Novom Sadu sa navijačima Vojvodine, posle čega je ekipa otišla na odmor, ali letnji prelazni rok je u punom jeku. S tim u vezi i pitanje koje veoma zanima navijače Vojvodine - ostaje li Rockov i u narednoj sezoni?

''Ne znam, zaista. Umoran sam već od tih priča, jer mi odnose veliku količinu energije.

Kada se spremam za neku konkretnu utakmicu, ne osećam zamor, ali me ovakve priče iscrpljuju. Znate, voleo bih da skupim 2.000 nastupa u dresu Voše, ali, s druge strane, moram da mislim i o rešavanju egzistencije moje porodice.

Imam određene ambicije i znam put kojim želim da idem, a videćemo šta će budućnost da mi donese'', izjavio je Rockov za novosadski ''Dnevnik''.

Inače, ugovorom je vezan za Vojvodinu do juna 2022. godine.
-
baner 13

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke