Ebisilio: "Svi želimo Ligu šampiona, Radonjić zlata vredan!"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 26.07.2018.
12:17
Izvor: Sportske.net

Holanđanin nije krio oduševljenje momkom iz Niša.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Jedan od najzapaženijih u pobedi Crvene zvezde nad Suduvom bio je Lorenco Ebisilio.

On je u intervjuu za sajt "Crveno-belih" istakao važnost učešća u Evropi, ali i apostrofirao jednog saigrača kao vrlo bitnog za ceo tim.

"Uvek je lepo kada dođeš na trening nakon pobede, naročito ubedljive kao protiv Suduve. Ipak, svaki novi dana donosi nove izazove, ali je cilj uvek isti - Liga šampiona. Ne žele to samo navijači, treneri, nego i sam to zahtevam od sebe. Nisam još uvek u potpunosti spreman, u najboljoj formi, ali idem korak po korak. Svakog dana radimo naporno kako bismo dostigli nivo koji želimo."

"Odlično je kada osetiš da te navijači vole i podržavaju, to ti daje dodatnu snagu da radiš i pružiš više kako bi bilo srećni. Vežbam šut na treningu i mislim da svi znaju da je to jedan od mojih najvećih kvaliteta. Na početku meča protiv Suduve imao sam nekoliko šansi, ali došao je taj šut i gol. Uživam da daje golove i nadam se da ću nastaviti u istom ritmu. Stalno treba da pokušavate jer ako ne šutirate, ne možete ni dati gol."

Nemanja Radonjic

Liga šampiona sa Ajaksom i Apoelom?

"To su bili najlepši trenuci koje možeš da imaš kao fudbaler, živiš za to. Bilo bi fenomenalno ako bismo ove godine uspeli da uđemo u Ligu šampiona zbog navijača. Podsetilo bi nas na 1991. godinu i siguran sam da bismo dostojno predstavili ove boje. Imamo izuzetno kvalitetan tim i to se oseti kad igraš sa ovakvim igračima. Imamo međusobno poverenje, na primer Nemanja Radonjić mnogo donosi svom timu. Ne samo dribliznima, već i brzinom. Meni kao igraču sredine terena mnogo pomaže kad znam da imam momke koji mi čuvaju leđa, donosi mi sigurnost i neophodnu slobodu u igri."

"Razgovarao sam sa Votermanom, golmanom koji brani za APOEL, upozorio me je da treba da bude oprezni i savetovao da kod kuće napravimo što bolji rezultat. Biće mnogo teže u Marijampolju, ali imamo tih 3:0 i znamo šta treba da uradimo kako bismo prošli dalje", jasan je Holanđanin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 26.07.2018
13:47

Ebisilo odlicno razmislja.Da skine jos koji k.g nece biti niko kao on.Daleko bolji od Kange.Naravno i da se jos uigra.Odlican je.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 26.07.2018
13:22

I Srbija i srpska dijaspora zive za Ligu Sampiona.

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 26.07.2018
13:11

Ma lagani smo kao pero,koja crna Suduva....Samo da Trnava odradi posao i mi smo vidjenui u 4. kolu sto je ujedno i cilj jer bi tada Evropa bila zagarantovana...