Džentlmenski gest Stanojevića posle pobede

Autor: Darko Mitrović
subota 07.11.2020.
20:36
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Trener Partizana nije zaboravio ovaj detalj, i pored silnih uzbuđenja tokom meča.

Screenshot/TV Arena Sport
Screenshot/TV Arena Sport

Povezane vesti

Odmah posle teško izvojevane pobede nad Spartakom u Subotici (2:1), trener Partizana Aleksandar Stanojević stao je pred kamere TV Arene Sport, gde je dao i prvu izjavu novinarki pomenute televizije Dijani Čolović.

''Trebalo je da rešimo ranije, bila je teška utakmica, kako sam i najavio, dosta šansi, ali na kraju Neca nas je spasao. Neca je bio izuzetan, imamo tri odlična golmana, Stojke je to što jeste, Popović je odličan takođe, tako da ne brinemo za golmane'', poručio je Stanojević, koji nije zaboravio da je Dijani danas rođendan i pred kamerama joj je uputio čestitku.

''Srećan vam rođendan i sve najbolje'', rekao je nasmejani Stanojević i izašao sa terena.

Njegov kolega na klupi Spartaka Vladimir Gaćinović je još jednom ove sezone žalio za promašenim penalom.

''Utakmica je bila kao što mi igramo sve mečeve, zato i privlačimo pažnju javnosti. Igralo se otvoreno. Mogli smo da iskoristimo šanse, mogli su i oni, nismo imali rešenja za tranziciju Partizana, ali već tri penala ne koristimo, neke ključne bodove smo tako izgubili. Mi tako igramo fudbal i nećemo odustati od toga'', poručio je Gaćinović na kraju.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
leon
Tuesday, 10.11.2020
16:35

Kakav loš i očajan Partizan!!! To ne liči na fudbal.Pod Savom su još i imali momente ali ovo sad je za srpsku ligu.Nemaš koga da izdvojiš.Suma nikako da uspostavi kontinuitet,L.Marković dupe glave što je oduvek i bio (jeste li videli kako je izgubio loptu u Subotici kod primljenog gola),Natko van forme i želje,Asano samo trčanje i ništa više,a Holender ha ha ha...vrstan strelac jeste li videli njegove reakcije u šansama (mi na ulici bolje ragujemo u šansi) TUGA,TUGA da ne nabrajam dalje....Vređaju' nas kad iz Partizana daju izjave.Kakva pojašanja,kakav rad s kim?