Džajin govor i šampanjac - Ovako je Zvezda obeležila "crveno slovo"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.12.2017.
17:55
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mnogo je povoda za slavlje dan nakon trijumfa nad nemačkim Kelnom...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Veliki uspeh ostvarili su u četvrtak fudbaleri Crvene zvezde, ali pobeda nad Kelnom i plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope bili su samo delimično povod za svečarsku atmosferu u svlačionici tokom dana.

Predstavnici klupskog rukovodstva na čelu sa počasnim predsednikom Draganom Džajićem došli su u svlačionicu kako bi sa igračima obeležili 26 godina od titule prvaka sveta osvojene u Tokiju.

"Pre 26 godina postali smo prvaci sveta, a ta titula je tek ove godine ozvaničena kao titula svetskog prvaka. Želeo bih da opet doživimo takav uspeh. To nije lako, ali nastojite da ostvarujete što bolje rezultate. Tako veliki uspesi u istoriji kluba ostavljaju najlepša sećanja. Tokom prethodnih godina održavalo nas je to što smo bili prvaci sveta, pa je mogao da se opravda i poneki neuspeh", kazao je Dragan Džajić.

Bivši fudbaler i funkcioner Crvene zvezde čestitao je ovom prilikom Vladanu Milojeviću i njegovim izabranicima na najvećem uspehu u novijoj klupskoj istoriji.

"Želeo bih da iskoristim ovu priliku i da vam čestitam na uspehu jer ste obradovali veliki broj zvezdaša. Odigrali ste borbenu utakmicu i ono što ste obećali pre meča ste i ispunili. Vi ste igrači koji su sa stručnim štabom na čelu posle mnogo godina doživeli afirmaciju i vratili Zvezdu tamo gde joj je i mesto. U ime svih ljudi vam čestitam i želim da nastavite ovako jer imate prostora da na proleće budete još bolji i uspešniji", rekao je Džajić.

Svlacionica Zvezda
Foto: crvenazvezdafk.com

Prisutnima su se obratili predsednik kluba Svetozar Mijailović i klupska legenda Vladica Popović koji je imao važnu poruku za igrače.

"Ako možete u narednom periodu da ponovite, na ovom mestu. Biću ovde da sačekam još nekoliko vaših titula. Želim vam mnogo uspeha u nastavku evropskog puta, u Zvezdi nikad nije lako, ali mi se svi borimo. Svima čestitam ovo što ste juče uradili i nadam se da ćemo u narednom periodu ponovo stisnuti jedni drugima ruke i da ćemo proslavljati neke još veće uspehe", rekao je Popović.

Mala svečanost koja je priređena bila je simbolična, kako bi se obeležilo današnje crveno slovo Zvezdinog kalendara. Velika svečanost, crveno-belo veče, biće organizovana 14. decembra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner Pixi G00000L
Saturday, 09.12.2017
17:21

Lako je nama da pravimo stalno neke proslave kad imamo zbog cega.