Džajiću je sve jasno, ovo su pokazatelji da je Zvezdina titula potpuno zaslužena

Autor: Beta Beta
nedelja 29.04.2018.
21:40
Izvor: Beta

Zvezdina legenda ne štedi komplimente posle osvojene titule.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je danas da su crveno-beli zasluženo osvojili titulu šampiona jer su u svim segmentima bili najdominantiji.

"Zvezda je u ovom šampionatu bila u svim segmentima najdominantija. Mislim da ne treba postavljati pitanje da li je zasluženo, sve se jasno vidi. Ubedljivo, tri kola pre kraja prvenstva uzeti titulu, imati u ekipi napadača koji je postao najbolji strelac Super lige od kako je ona nastala, dovoljno govori o snazi", rekao je Džajić za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde osvojili su 28. šampionsku titulu, pošto su danas u Kruševcu pobedili Napredak sa 2:0, tri kola pre kraja Super lige.

"Želim da uputim najlepše čestitike igračima i stručnom štabu i upravi na velikom uspehu. Svaka im čast. Ova titula obradovala je naravno najviše navijače, sve zvezdaše.

S obzirom na to i da se igralo naporno u Evropi i postignuto više nego što je očekivano, titula je dobila dodatno na težini, uostalom kao i cela sezona koja se može okarakterisati izuzetno uspešnom i jednom od najboljih u novijoj istoriji",
rekao je Džajić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Monday, 30.04.2018
12:58

Jasno je da Srbija i srpska dijaspora slavi jer sampion Srbije je srpski klub pravi.