Džajić podsetio na mučenje sa Florijanom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.06.2018.
13:38
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić smatra da je šampion Srbije favorit u duelu sa Spartaksom ali upozorava da ne sme biti opuštanja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su da će im rival na startu kvalifikacija za Ligu šampiona biti ekipa Spartaksa iz Jurmale.

Letonski šampion ne spada u red ekipa od kojih bi Zvezda trebalo da zazire, što je mišljenje sa kojim se slaže i počasni predsednik kluba Dragan Džajić.

"Teško je govoriti o protivnuku koga ne poznajete dovoljno dobro. Vidimo i sada na Svetskom prvenstvu da su mnoge utakmice neizvesne, ali ne mislim da će ovaj naš okršaj biti takav. Smatram da je Zvezda favorit. Sada je najbitnije da odradimo dobro pripreme, da nastavimo sa predanim radom i da svakog protivnika koji nas očekuje shvatimo ozbiljno", rekao je Džajić za klupski sajt.

Prošle godine Zvezda je uspela da ispiše istoriju i postane prvi klub koji je stigao do grupne faze Lige Evrope a da je pritom startovao od prvog kola kvalifikacija.

Još teži posao crveno-bele čeka ovog leta, a Dragan Džajić ujedno podseća na iskustvo iz dvomeča sa Florijanom.

"Prošla sezona je za nama, sada je sve novo. Sigurno imamo velike ambicije, a videćemo koliko ćemo ih ostvariti. Ako se prisetimo prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na Malti videćete da je bilo možda i teže nego na meču u Moskvi protiv CSKA. Fudbal je toliko napredovao u svim zemljama tako da danas ne možete da kažete da je negde neko veliki favorit. Mi samo treba da nastavimo putem kojim smo krenuli prošle sezone, da idemo stepenik po stepenik i da učinimo sve kako bismo došli možda i do Lige šampiona", dodaje Džajić.

Olakšavajuća okolnost za Zvezdu biće i to što se prvi meč igra u Letoniji.

"Svakako se igraju dve utakmice, u prvom kolu ne menja ništa značajno to što se prva igra na strani. Crvena zvezda treba da nastoji da reši utakmicu na gostujućem terenu kako bi sebi olakšala posao u revanšu", poručio je Džajić.

Prvi meč sa Spartaksom crveno-beli će odigrati 10. ili 11. jula, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 19.06.2018
14:52

Prvi krug ce olako proci, u drugom verovatno dobijamo Apoel.Tu ce biti mnogo tesko.Neophodna su pojacanja.DZaja to ume i zna najbolje,Za to ima nos, sto nema niko.Ja ga dobro znam. On je veliki znalac ali , izgurali su ga mafiozi, Bez njega je izguljeno trecina navijaca, steta, velika steta...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 19.06.2018
14:10

Tako je Dzajo protivnike treba ozbiljno shvatiti i postovati ih i kad su 10 puta slabiji od nas.