Džajić o Dekijevom debiju na klupi Zvezde, šta je bilo najvažnije na Banovom brdu?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 18.02.2020.
08:30
Izvor: Sportske.net, Kurir

"Zvezda ne trpi prosek", ističe legenda kluba.

Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezda savladali su Čukarički na debiju Dejana Stankovića na klupi "crveno-belih", na Banovom brdu gosti su slavili sa 2:0.

Zvezdina legenda Dragan Džajić istakao je u izjavi za Kurir važnost meča sa "brđanima", pre svega na psihološkom planu.

"Utakmica na Banovom brdu bila je za Crvenu zvezdu psihološki mnogo teška. Evo iz kog razloga. Čukarički je mnogo dobar tim, koji u srpskom fudbalu može da pobedi svakoga, uz to bio je i debi Dejana Stankovića. Deki je s velikom odgovornošću i svim onim što prati početak njegove trenerske karijere bio pod velikim pritiskom i pod lupom. I sve se završilo kako treba. To je jedna strana", kazao je počasni predsednik kluba iz Ljutice Bogdana.

"Drugo, igrala su tri mlada igrača. Petrović nosi Zvezdin dres već šest meseci, a Gavrić i Nikolić su debitanti. Njih dvojica su položili ispit. Pobedilo se, to je najvažnije. Psihološki to mnogo znači iza njih, za novog trenera, a najviše za klub. Ali, podsećam, to je bila samo prva utakmica. Zvezdin dres traži potvrđivanje i još bolje partije na svakom narednom meču. Ne trpi prosečnost", smatra Džajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 18.02.2020
21:27

Pa ste zato završili desnog beka čukaričkog i glavnog sudiju. To je zvezda, a najbolje je objasnio Kuzman Babeu u svom intervjuu o Džajiću i zvezdi kako ona "pobeđuje" i dolazi do titula.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 18.02.2020
13:19