Džaja se ne zadovoljava Ligom Evrope, želi Zvezdu u Ligi šampiona!

Autor: Beta Beta
utorak 28.08.2018.
12:25
Izvor: Beta

Počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je danas da ekipa ima obećavajući rezultat pred revanš utakmicu sa Salcburgom u baražu za Ligu šampiona i da veruje u trenera i igrače.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde danas putuju u Austriju, gde će u sredu od 21 čas igrati protiv Salcburga, revanš utakmicu baraža za Ligu šampiona. U prvoj utakmici u Beogradu bilo je 0:0.

"Glavni cilj je bio da se kvalifikujemo u Evropu, sada imamo šansu da udjemo u Ligu šampiona, naravno da bismo svi želeli to. Imamo obećavajući rezultat, ali u javnosti se više misli da će biti lakše nego što se misli u klubu. Neće biti laka utakmica, kao što nijedna evropska utakmica nije laka", rekao je Džajić novinarima pred put u Austriju.

"Mislim da je Zvezda spremna da se suprotstavi, sve utakmice koje smo igrali u Evropi bile su na nivou za ovaj period, koliko je (Vladan) Milojević trener, da smo se uvek suprotstavljali na pravi način. Nema razloga da ne verujem da tako može biti i sutra", dodao je Džajić, treća Zvezdina zvezda.

On je rekao da ne zna kakav će rezultat biti, da neće biti lako, ali da se nada da će se sutra svi u Zvezdi radovati.

"Verujem u igrače da će odigrati disciplinovano, da ćemo doći do svoje šanse. Najvažnije je da ćemo mi i dalje igrati u Evropi, ali ja se nikad ne zadovoljavam s tim, ako je već šansa da se igra Liga šampiona treba je iskoristiti, a da li ćemo je iskoristiti, videćemo sutra uveče", naveo je Džajić.

Upitan za prvu utakmicu, Džajić je rekao da Salcburg nije imao nijednu šansu.

"Mi smo imali jednu stopostotnu, drugu smo možda mogli da damo gol, ali to je fudbal, ne vredi se vraćati, nego treba da se okrenemo predstojećem meču. Verujem da ćemo odigrati korektno, treba biti koncentrisan svih 90 minuta, čekati svoju šansu.

Ali da ne pričam ja o tome, sad ja da savetujem Milojevića nešto što je dokazao u svim ovim utakmicama, da može da se suprotstavi evropskim klubvima na svoj način. Verujem i u njega i u igrače", rekao je Džajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 28.08.2018
13:03
avatar
svojnasvome
Tuesday, 28.08.2018
13:02

Da da, kao redovan učesnik LS se ne zadovoljava....sta da kažu oni koji su redovno (čitaj 8LE i 2 LS) učesnici evropskih takmičenja?! A da sad je tu državni sekretar, diktat, kada....jer jedan država, jedna stranka, jedan klub

avatar
Südkurve München
Tuesday, 28.08.2018
12:37

Miloje samo da napise koliku platu zeli i dozivotan ugovor mu dati

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 28.08.2018
12:31

Ko u to ne veruje ne treba ni da putuje u Salcburg jer ovo je utakmica za koju treba da se gine do poslednjeg atoma snage.