Dvojica Partizanovih fudbalera na radaru premijerligaša? Gledali su ih u derbiju...

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.05.2019.
12:42
Izvor: Sportske.net

Da li će se sve završiti na tome, ili će na leto uslediti konkretniji potezi?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nepunih mesec dana ostalo je do kraja sezone, u Partizanu će biti mnogo posla tokom prelaznog roka, kako bi se formirala ekipa kadra da se plasira u Ligu Evrope.

Ali, istovremeno, klub će pokušati i da dođe do značajnijih finansijskih sredstava prodajom nekih od standardnih prvotimaca.

Zimus je veliko interesovanje vladalo za najboljeg strelca Partizana Rikarda Gomeša, ali je tokom proleća u prvi plan izbio mladi štoper crno-belih Strahinja Pavlović, koji će tek za dvadesetak dana postati punoletan.

Nedavno se spekulisalo o interesovanju Juventusa za njegove usluge, a posle 160. večitog derbija, u kojem je Pavlović ostavio dobar utisak bez obzira na poraz crno-belih i isključenje u samom finišu meča, počelo je da se piše i o interesovanju engleskog Evertona.

Ovih dana britanski ''ClubCall'' prenosi da su skauti Evertona bili prisutni na ''Marakani'' tokom 160. večitog derbija, da je njihova najveća pažnja bila usmerena upravo na Pavlovića, kao i da bi Juventus mogao da dobije ozbiljnog konkurenta u trci za talentovanog Partizanovog štopera.

Isti izvor navodi da je još jedan fudbaler bio u fokusu skauta Evertona, a to je Danilo Pantić, vezista Partizana, koji već drugu sezonu igra kao pozajmljen fudbaler Čelsija. Pozajmica ističe na leto, uz mogućnost otkupa ugovora za tri miliona evra.

Ovih dana spekuliše se da u Partizanu razmišljaju i o zanimljivom manevru kako bi nešto i zaradili od Pantićevog budućeg transfera, a opširnije o tome čitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 01.05.2019
14:29

Premijer liga BiH to moze koji Everton koje izmisljotine pa ta deca ne mogu igrati ni ovo sto igraju.

avatar
petar000
Wednesday, 01.05.2019
19:07

Za Pantica si u pravu, ali Strahinja za godinu, ili dve lagano. Ne svidja mi se ta prica i pokusaji da se zadrzi Pantic.Mislim da bi to bio poslednji ekser u kovceg. I sto se tice ulaganja tolikog, a narocito doprinosa u igri koji Partizan moze da ima od njega. Za ovo vreme sto je ovde je jedna cista nula.

avatar
neme
Thursday, 02.05.2019
15:30

Za godinu dve provedene u fiorentini ko bleki oni te tamo poprave pa ides gde hoces ovde ne mozes da se izdignes na taj nivo.daca je smesan maneken mozda neka belgija al tamo crna braca ubise trce tuku.☺

avatar
Душан Терић
Wednesday, 01.05.2019
14:14

Daj boze da od transfera uzmemo milionce dva...