Dve odlične vesti danas stižu u Humsku!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.04.2018.
09:56
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Posle današnjih mečeva 30. kola, u Humsku dolazi veliko ''otopljenje'', pošto će već oko 19 časova bodovi biti prepolovljeni, samim tim i zaostatak crno-belih za ''večitim rivalom''. Ni to nije sve...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan je trenutno na ogromnih 12 bodova zaostatka, ali na ruku crno-belima ide i sistem takmičenja, s obzirom da će razlika biti duplo manja na početku plej-ofa.

Ono što danas dodatno raduje navijače Partizana, jeste i oporavak Zorana Tošića, koji bi trebalo da zaigra i večeras protiv Borca u Humskoj, kao i u 157. večitom derbiju za devet dana.

Ako Partizan slavi i protiv Zvezde, razlika bi mogla da bude smanjena na samo tri boda razlike i onda bismo ušli u dramatičan finiš sezone, kao i pre godinu dana, kada je Partizan uspeo da stigne i prestigne crveno-bele u trci za titulu.

''Oporavljam se polako, mnogo se bolje osećam, treniram sedam dana sa ekipom i nadam se da ću kroz utakmicu sa Borcem popravim i fizičku spremu i da ću spreman dočekati derbi.

Sve ekipe imaju probleme sa povredama, to je normalno u ovom sportu. Očekuje nas derbi, nadam se da ćemo do tada svi biti spremni.

Mislim da je ta razlika dostižna u neku ruku. Svi znamo da će prvo kolo plej-ofa dost toga odrediti, mi smo spremni i jedva čekamo da počne'',
istakao je Tošić u izjavi za TV Partizan.

U razgovoru sa portparolkom Biljanom Obradović, popularni ''Bambi'' prokomentarisao je i žreb polufinala Kupa, gde će se Partizan sastati sa ekipom Čukaričkog.

''Čukarički je klub koji dugo već pruža dobre rezultate, mnogi klubovi treba da se ugledaju na njih, da bi naša liga bila bolja i uspešnija. Svesni smo da će biti teško, ali Partizan uvek ide da osvoji trofej'',
istakao je Tošić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 05.04.2018
10:13

Ja da sam trener kod mene ne bi igrao ni Tosic ni Jankovic, Ako obojica budu igrali u derbiju, gubimo 100%

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 05.04.2018
16:38

Tosic verovatno nece igrati, opet ce mu se nesto desiti Hahaha Mnogo ce nam manje biti sanse i ako samo Jankovic bude igrao, u totalnom je autu.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 06.04.2018
13:24

Slazem se, Ilija, ali, mislim da ce sad ipak igrati...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 06.04.2018
13:24
avatar
Bianconeri Belgrado
Friday, 06.04.2018
00:40

Ako ne bude ni treci put igrao derbi za redom...mislim sramota da na svim odlucujucim utakmicama nije tu,a kad je tu uglavnom se ne zavrsi dobro po nas.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Friday, 06.04.2018
00:11

Ma nemaju veze ni jedan ni drugi