Dva problema za Đukića pred derbi?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.04.2018.
17:30
Izvor: Sportske.net, b92.net

Još četiri dana ostalo je do derbija, ima li trener Partizana ozbiljnih razloga za brigu oko sastava?

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana počeli su danas sa radom posle praznične pauze i već na prvom treningu - dva potencijalna problema za šefa struke crno-belih Miroslava Đukića.

Naime, kako prenosi B92, dvojica fudbalera Partizana požalili su se na probleme sa povredama i zbog toga su morali ranije da završe trening. U pitanju su napadač Ognjen Ožegović i krilni vezista Zoran Tošić.

Ožegović je dobio udarac u kuk posle jednog duela sa Markom Jankovićem, požalio se na bolove i posle konsulrtacija sa klupskim lekarom odlučeno je da napadač crno-belih odmah ode u svlačionicu.

Nešto kasnije, i Zoran Tošić je morao van terena. Podsetimo, on je već propustio nekoliko utakmica ovog proleća zbog povrede, uoči praznika se vratio golom protiv Borca, a danas je tokom treninga zatražio masažu mišića leve noge, posle čega se nije vraćao na trening.

Narednih par dana pokazaće koliko su ovi problemi ozbiljni, hoće li Đukić moći da računa na Ožegovića i Tošića u derbiju, ili će morati da se okrene nekim alternativnim rešenjima u ofaznivnoj liniji tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vukasin Vule Stanojkovic
Wednesday, 11.04.2018
14:25

Ognjen se povredio bas kad treba da igra protiv zvezde...

avatar
ercov
Tuesday, 10.04.2018
19:40

Partizan ce biti pojacan ako ova dva fudbalera ne budu igrala. Suma, Vakulko i Ivanovic moraju po svaku cenu odigrati ovaj derbi ako mislimo da pobedimo jer u suprotnom ce biti nereseno.

avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 10.04.2018
21:41
avatar
Djurdja
Thursday, 12.04.2018
11:45

Komentar ti je kao da navijaš za Zvezdu a u stvari si vajni partizanovac!!

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Tuesday, 10.04.2018
17:48