Dva Partizanova pojačanja danas nisu ni na klupi! Ima iznenađenja i među Zvezdinim rezervama!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.10.2020.
16:13
Izvor: Sportske.net

Startne postave ste videli, evo koji igrači će svoju šansu čekati sa klupa za rezerve.

Screenshot/TV Arena Sport
Screenshot/TV Arena Sport

Povezane vesti

Ušli smo u poslednji sat pred 163. večiti derbi koji će u okviru 11. kola Linglong Superlige biti odigran od 18 časova u Humskoj.

Startne postave Partizana i Crvene zvezde objavili smo nešto ranije i možete da ih vidite u prilogu, a šta je sa rezervistima?

Ono što je najuopadljivije jeste to da dvojica Partizanovih novajlija, napadač Žan-Kristof Bajbek i krilni napadač Filip Holender nisu uopšte u protokolu.

Partizanova klupa će, prema tome, izgledati ovako: N. Stevanović, Vitas, Vujačić, Ostojić, Smiljanić, Obradović, Lutovac, Štulić, D. Stojković, Pavlović, L. Marković.

Kada je u pitanju Crvena zvezda, malo iznenađenje je levi bek Stefan Hajdin na njenoj klupi, tu je i Veljko Simić koga takođe dugo nismo videli na terenu.

Osim njih dvojice, Stanković će od rezervista računati i na ove igrače: Popović, Gajić, Pankov, Pavkov, Milunović, Petrović, Spiridonović, Vukanović, Krstović.

Podsetimo, TV prenos će Arena Sport na svom prvom kanalu realizovati u saradnji sa AdmiralBet-om.
-
Baner 13
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 18.10.2020
16:18

Tri stopera na klupi, a nema cak ni Holendera?! I dalje ne razumem kako je moguce da na klupi moze da bude vise od deset igraca. Koliki je limit, 11 ili 12?