Dva lica Partizana, pobeda izostala

Autor: Darko Mitrović
subota 27.01.2018.
15:53
Izvor: Sportske.net

Dva različita tima crno-belih nastupila su u današnjoj prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama na Kipru. Prvo poluvreme odlično i veoma zanimljivo, u nastavku opao nivo igre.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana danas su imali prvu od šest zakazanih pripremnih utakmica tokom boravka na Kipru.

Crno-beli su danas odmerili snage sa ekipom poljskog Gornjika, trećeoplasiranom u tamošnjem šampionatu, a na kraju pobednika nije bilo - 0:0.

Mnogo bolji i sadržajniji fudbal viđen je tokom prvih 45 minuta, kada su crno-beli imali nekoliko odličnih prilika, doduše i njihov rival, ali su strelci zatajili.

O dešavanjima iz prvog poluvremena možete da čitate OVDE.

Armin Đerlek je ostavio najbolji utisak u prvih deset minuta nastavka. U 74. minutu kreator igre crno-belih je bio i u odličnoj prilici posle akcije Miletića, najboljoj za Partizan u drugih 45 minuta, šutirao je sa desetak metara, snažno, ali neprecizno.

Pet minuta kasnije Poljaci prete, danas odlični golman Jovičić još jednom sigurno intervenisao, ovoga puta uz pomoć mladog štopera Svetozara Markovića.

Ipak, drugo poluvreme je pokvarilo utisak kada je u pitanju sadržaj meča, nije bilo toliko zanimljivih detalja, ni šansi kao tokom prvog poluvremena.

Poljaci su bili za nijansu opasniji, ali ni njihove prilike nisu bile na nivou onih iz prvog poluvremena.

U prilogu je sastav koji se suprotstavio Gornjiku u drugom poluvremenu, a dodajmo još i da je u finišu Nišića zamenio kapiten Saša Ilić.

sastav za Gornjik drugo poluvreme

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Radovic
Saturday, 27.01.2018
17:49

Sasvim soludna igra za prvu utaknicu ,naś rival Plzen u prve dve pripremne utakmice primio 10 golova ako uopśte znaci nešto.

avatar
Saturday, 27.01.2018
18:34

Kako u prve dve? Odigrali su pre toga cetiri utakmice i sve cetiri dobili:-D Mozda u poslednje dve.

avatar
Milos Radovic
Saturday, 27.01.2018
21:59
avatar
Partizan/Lazio
Saturday, 27.01.2018
17:03

Korektno za prvi mec, ocekivani pad u drugom poluvremenu, mladost i neuigranost, nema se tu sta zameriti. Brine sto nista nismo napredovali u ofanzivnom prekidu. Onaj korner oko 20-og min kada smo iz dva pasa vratili loptu do Jovicica je velika sramota. Antonov konacno na svom nivou, stalno se ponavljao, 5-6 ostrih centarsuteva, samo neka nastavi tako. Pohvale i za Jovicica i Ivanovica u prvom kao i Markovica i Djerleka u drugom delu.

avatar
Saturday, 27.01.2018
17:02

Bog Janu(ar)us. Djerlek i Markovic prijatno iznenadili ako je to uopste i neko iznenadjenje za nas, Nisic se jos uvek trazi (nadam se da nece jos predugo), Radin je samo bekap igrac i nista vise od toga ne bi smeo da bude. Cucin i Urosevic jedno veliko nista, narocito Luka no dobro, njih necemo osudjivati jer im je i formacija bila neuobicajena iako mislim da se ovaj drugi mozda vec i susretao sa njom. a oni koji su i do sada uvek bili najgori, nisu izneverili ocekivanja.

avatar
petar000
Saturday, 27.01.2018
17:00

Pa dobro, pripremna ko pripremna. najbitnije stvari se nikad ne vide. Jedna stvar upada u oci, znaci desnog beka obavezno dovesti. Cucin je prezelen za neki visi nivo fudbala, za godinu dve, mozda. Prvo nisam gledao, drugo onako, tamo-ovamo...