Dušan Tadić o utisku i poukama...

Autor: Beta Beta
utorak 11.06.2019.
08:01
Izvor: Beta

Srpski fudbaler Dušan Tadić rekao je večeras da reprezentacija mora da izvuče pouke iz dve poslednje utakmice i da je uspela malo da popravi utisak posle debakla u Ukrajini.

AP Photo/Efrem Lukatsky
AP Photo/Efrem Lukatsky

Povezane vesti

"Veoma ružno smo se osećali u petak, ali smo sada malo uspeli da popravimo utisak, iako je slabiji protivnik. Videla se ideja u igri. Treba da vidimo šta još možemo da popravimo i šta je u suštini najbolje za reprezentaciju", rekao je Tadić novinarima posle utakmice sa Litvanijom u Beogradu.

Srbija je u ponedeljak uveče pobedila Litvaniju sa 4:1, tri dana posle poraza sa 5:0 od Ukrajine u Lavovu.

"Moramo da izvučemo pouke, kao iz utakmice sa Ukrajinom, tako i sa Litvanijom. Najbitnije je da ekipa pobedjuje. Treba da vidimo zašto smo malo pali i u drugoj utakmici, slabije smo trčali u drugom poluvremenu", kazao je Tadić.

Bio je zadovoljan igrom protiv Litvanije u prvom poluvremenu.

"Pružili smo dobru partiju, tako bi trebalo da igramo. Imali smo šanse, lopta je išla brzo. To je model kako treba da igramo. Znali smo da sezonu moramo da završimo kako treba, svi smo premoreni, ovo je najgori mogući termin", kazao je Tadić.

Srbija će naredne mečeve igrati u septembru protiv Portugala i Luksemburga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 11.06.2019
08:49

Joj, kad procitam "ovo je model kako treba da igramo" dobijem osip. Druga stvar, odigrali ste odlicno, nakon onakvog rezultata u prvom poluvremenu nema potrebe lomiti se u drugom, dovoljno je zatvoriti utakmicu.

avatar
theGron
Tuesday, 11.06.2019
08:44

Dušane uz dužno poštovanje, igra je bila goli k....! I jedni i drugi ste igrali bez želje i volje, rezultat je samo merilo individualnog kvaliteta i njihovih grešaka.